torsdag 17 januari 2008

Önskelista 2008

Nytt år, nya förutsättningar och nya önskningar. Absoluta inga löften. Det leder bara till krav och dåliga samveten. Även om många har sitt dåliga samvete som sin enda drivkraft, hade det inte varit för den hade vi legat och kollat på Glamour dagarna i ända, så är det en mycket dålig drivkraft. Vi fimpar kraven och låter oss istället drivas av önskningar och låter hoppet vara drivkraften i en sann laissez-faire hedonistisk anda. Slumpen måste ju få säga sitt. Presenterna vi önskar oss är både små som stora. Håll till godo:

Ghettoblaster.

1) Nya 7+8 föraren till alla som vill till Font. Bortsett från att den är fullspäckad med fler problem du någonsin kommer att kunna klättra under en hel livstid så är den ursnygg (som min farmor skulle säga, vissa uttryck tål att dammas av). De flesta av vägbeskrivningarna och kartorna är utmärkta och vi hoppas att de som var mindre utmärkta i den första 7+8 har förbättrats. Personligen är jag egentligen lite kluven till den här typen av förare. Många tenderar att missa en räcka fina problem när de springer med snoken nedtryckt i boken på jakt efter hårda problem. Kombinera gärna med någon annan av de fina cirkelförarna.

2) Att Crells armbågar håller mer än två dagar i veckan. Vem vill inte se Crell i högform? En fara för samtliga potentiella Street Fame projekt i länet. I samma veva önskar vi även schyssta bågar till Sydde, Bruno och Danne A.

3) Broddar till le Stef - så att trakteringen av kvalitetsfilm på Lowdown kan fortsätta. The show must go on.

4) Ricoh gx100.

5) Ett nytt svenskt boulderområde. 2007 var Linköping den stora uppenbarelsen. Med områden som Knuttorp, Björsäter och Höversby gör Linköping ett imponerande intrång på den svenska boulderscenen. Inför 2008 önskar vi att ytterligare en stad gör sitt. Varför inte något i Stockholms omedelbara närhet? Eskilstuna, Södertälje, Strängnäs eller Enköping - ut med er i skogarna med karta och borstar! Även Umeå har gjort sig förtjänta av ett område de inte behöver spränga fram. Även om det nu är halva nöjet är det ganska mycket jobb. I detta paket langar vi också in ett lifetime supply av borstar från Biltema till hela Bloxcgänget.

6) Anger managment för utvalda. Känner du dig träffad är det bara att ringa doktor Phil för en träff.

7) Munkavle till alla oombedda Betabanker. Shut the fuck up ***!

8) Rökers samlade verk till Ali. Gjärna i klot. Ali har gått i pocketdrömmar i drygt ett halvt år. På inomhusgymmet försummar han inte ett tillfälle att ta ett grepp som mono eller bi även om du kan smacka in alla fyra. Det ska va snyggt. När får vi se Ali does Franken? Lämplig ticklist: Ghettoblaster 8b+, Thriller 8a+ och Stone Love 8c.

9) Fler bilderböcker för vuxna. Jonas Wiklund har gjort några fantastiska bilderberättelser. Bosma har hakat på. Mera mera!

Stone Love

10 kommentarer:

Snyddo sa...

Önskar mig fler områden och problem i Sthlms-bimbo (med bilder!) Hjälper givetvis till själv, men skulle va trevligt om fler fick upp ögonen för denna eminenta databas. Tänk va kul att ha långa diskussioner om graden på Jimpans buttstart eller nån annan klassiker.

Ali sa...

Jimpans Buttstart = 6C Basta!

Bruno sa...

Snurre!

Det är lätt gjort.

Stefan fixar loss adminbehörighet. Kan också tänka mig att hjälpa.

Ali, sällan. Inte mer än 6b

Snydrik sa...

You're both creeeejsy - är ju skithård! ...men ni ser det behövs verkligen.

Linkan sa...

Boulderområdet i Umeå har redan uppenbarat sig (eller tja, det är 1 timmes bilfärdsöderut.. men de är ju norrland).

Håll koll på Carlos blog eller tkak under våren så kommer det nog att komma upp någon mer eller mindre uppseendeväckande nyhet vad det lider.

h sa...

Linkan: Uppseendeväckande i Umeå? Det enda uppseendeväckande som har hänt är din framfart. I övrigt så suger hela skiten ... särskilt IKSU med allt vad det innebär!

Jimpans Buttstart = ~6B+/C-

/Hasse

surdrik sa...

Låter lovande! Kanske blir det en roadtrip förbi Ume i år.

Visst smäda mig bara - jag har typ tio filmsnuttar som visar mina patetiska försök på Jimpans för drygt ett år sen. Inte förn jag fick finbeta av Jimpan själv gick den.

Jeppe sa...

Hedonister ni är hörsammade! Sveriges egen Magiska Skog kommer drabba boulderscenen under 2008. Det är brant i alla bemärkelser, storslagen naturskog (iaf innan borstandet) och utmanande navigation i 3D. Träna låren och spara huden, i vår händer det.

Ali sa...

Låren? Slabtävling på G?

Jeppe sa...

Ingen risk för slabar. Men området ligger inte på en flat sandbädd om man uttrycker sig milt. Därav fördel med viss lårkapacitet, trots känd oförenlighet med bouldering :) Sveriges svar på Magic ligger för övrigt i bouldermeckat Borås och föraren kommer innehålla minst 90 problem till att börja med.