onsdag 9 januari 2008

jobb

Ibland kommer man bara inte i från. Man har ett jobb som sitter och tuggar i systemet som måste gå klart innan man går hem. Tiden tickar oförtrutet på men ingenting händer. Med min lätt koleriska läggning, ja ni läste rätt, är det extremt frustrerande. Man känner sig som Louis de Funès i sitt esse. Klockan bara rinner på 1800 1830 1900 1930 2000 osv. Men du får inte gå, annars väntar apokalypsen på dig när du kommer till jobbet nästa dag. Och det vill man ju inte, man vet ju hur måndagar upplevs av en del. Kanske är de en föraning av apokalypsen för vissa. Som onsdag är lil-lördag upplever måndagshatarna kanske måndagar som lill-apokalypser. Kanske. De jävlarna som kokade stock av spaghettikoden bakom systmet borde straffas. Hårt. Må deras mödrar gifta sig med Phil Collins! Ah, nu känns det bättre.

Hur som helst, man får lite tid över.På Siten Team les Collets dyker det regelbundet upp schyssta filmer. Världen kryllar av block, lite extra mycket verkar det krylla i Sydafrika. Senast en liten film från Rocklands. Visst blir man sugen? Letar ni lite i arkiven hittar ni en hel del godbitar, det mesta kryddat med fransk humor. En del gillar det, andra inte. Verkar också vara en längre film på gång.

---

Crell tycker att vi borde ha lyft fram problemet Verve i Skevik i stället för Street Fame. Det kanske han har rätt i. Verve är faktiskt ett fint problem, vilket inte är fallet med SF. Verve fick den modesta graden 7c+ och det har inte lockat massorna. Bruno, som en gång i tiden klättrade en högre start på problemet, vet att 7c+ naturligtvis är ett skämt. Anledningen till att det inte repeterats, bortsett från att den är knallhård, är nog att den ligger lite tokigt till mitt i repklättrarrike. Bortsett från detta så är det ett kanonproblem. Det är brant, det är klass och det är för en gångs skull inte ett kylskåp. Ut och repetera!

---

Till sist. Har Calle lånat sin kavaj av Rufus? I sådana fall, kommer han då också byta om till lederhausen och det här i pausen till grammisgalan?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Fan vad mycket skitsnack det va i de franska rullarna. nästan värre än swedish meatheads.

/Gunnar Rehlin

Anonym sa...

tung sida bruno! hajjar inte ett smack.. sweet juice dock

Bruno sa...

jag vet, jag är inte riktigt vän av humorn.

Äntligen färdig föresten.

Anonym sa...

Klättring och Rufus Wainwright i samma blogg... You had me at hello!