tisdag 24 april 2007

Team Sweden

Det blev en mycket lyckad dag på ett torg mitt i Sofia i lördags.
Som vi alla redan läst så gick det väldigt bra för Anja och Angelica på världscupen i Sofia [Bulgarien].
Talade lite kort med Anja på lunchen som tyckte att problembyggarna i Bulgarien bygger lite efter deras stil.
”Det är mer explosivt och styrkekrävande, inte något tekniskt jox med crimpar”
Redan innan semin så kände de bägge att de hade chans att gå till final, och mycket riktigt så gjorde de så efter att ha hamnat på 2:a och 4:e plats i semin.
Vi gratulerar till deras 4:e och 6:e plats, första gången som 2 svenskar tagit sig till finalen. Dröjer nog inte länge till innan vi ser dem bägge på pallen tillsammans.


För dem av er som vill se dem in action så finns det två filmer på;
http://video.climbing-gear.de/2007/_player/bwc_erlangen/
Hon nämnde samtidigt följande;
”Det är skönt att känna att man fortfarande har mycket att ge på tävlingen trots att man enbart klättrat ute på senaste tiden – det är ju så tråkigt att träna inomhus inför en tävling”

För dem av er som inte sett intervjun med Anja i Fitness Magazine ännu, så råder jag er till att springa till närmaste Pressbyrå och plocka upp ett exemplar. Så får ni lite last minute tips för sex packet innan badsäsongen är här.
Vi sitter alla som på nålar här hemma för att höra mer om Puh Bears bedrifter i Storbritannien.

Moffat, 8c, Revolution, Dylan – allt i samma mening väcker en hel del frågor. Inte mycket kvar nu tills han kommer hem, då lär det en del sanningsserum i form av Bedarö Bitter som alltid får honom att snacka ur sig det där lilla extra.
Hittade precis Steklunds tvilling, som visat sig vara sångaren Tim McIlrath från det politiska punkbandet Rise Against, kolla in likheterna i videon nedan.
OBS! Känsliga tittare varnas över starka bilder på lidande djur och generella grymheter som människan utsätter jorden för.

1 kommentar:

Anonym sa...

Shit. Det är ju Steklund på riktigt.
Trodde dock att Manchester ikraft av sin fina historia skulle generera bättre musik.
BigL