fredag 26 september 2008

Veckans bästa

1. Malin Holmberg
Vad än hon blandar i grötchen vill vi ta del av hemligheten.

2. Fredrik J aka Mr Schrimp
BS damp ner i brevlådan. Mitt i detta för en gång skull inte helt värdelösa nummer dyker det upp en magisk bild signerad av mästaren från Masthugget.

3. 8a.nu
Nyheter och bilder kryddat med heta kontroverser. Skvaller och uppdateringar av vad vänner och kändisar presterar. Kan vi egentligen begära mer? Konsistens? Näe, vi på TBS har egentligen inget emot det motsägelsefulla; vem kan egentligen hävda att man är rakt igenom konsekvent? I vart fall inte TBS. Men vi tycker ändå att det är lite underhållande när någon som har utvecklat och stenhårt marknadsfört en graderingsteori samt tillämpar denna säger följande:

"In general terms, 8a do not think grades are that important so 8a have made a stement that we do not publish slashgrades."

Teorin som sådan har väl sina poänger men TBS aktar oss noga för att pressa ner en komplex verklighet i dess fyrkantiga form.


4. Thomas Ekefalk
Några dagar efter Sur-Fredde slappar även Veteran-Tompa bitchen på Brudberget. Thomas, som har klättrat så länge mitt klätterminne sträcker sig, har haft en imponerande utvecklingskurva under 2008. Låt oss gissa: Freak Gasoline Accident nästa?

3 kommentarer:

AK sa...

Passar på och lyfter på hatten för Oskar Alexandersson för sin prestation i Hallinden, genom att sätta My Event Horizion [8a trad]. Jävligt mäktig linje.

Anonym sa...

Borde inte en av veckans bästa vara att Stockholmsföraren nu äntligen är ute?

/O

AK sa...

Det får bli denna veckas bästa.