måndag 29 september 2008

En trippelburgare utan bröd tack

Saknar ord för hur trevligt det var i lördags. Bättre tillställning kunde man inte önska sig. Två ofantligt trevliga lördagar direkt efter varandra. Vad blir det härnäst?

Willén vet precis vad vi behöver just nu och flaggar för en ”opretentiös boulder session” i Ballingsta redan nästa lördag. Hoppas huden hunnit ta igen sig fram till dess, börjar bli rätt många långa ute sessions just nu.

Som om inte det skulle vara nog så kommer Solna gänget att dra i gång Klättercentret Boulder Comp Series, med tre stycken omgångar, varav den första går redan den 10:e oktober. Räkna med hög klass och ordentliga fester då de kommer att fira sin fem års jubileum den andra omgången.

Tillbaka till Orhem där Bloxc Boulder Bonanza gick av stapeln för den tredje gången i lördags. Märks klart att gänget lyckas få kläm på gamla SBO konceptet när folk lyckas ta sig hela vägen från Linköping och Mora för att få delta. Låt oss inte glömma att Danken tog sig från Oslo över helgen bara för att närvara. Att inte fler locals närvarade är nästintill en skandal. Det fanns faktiskt inga ursäkter.

När tom ett flertal växande klätterfamiljer orkar ta sig ut med sina avkommor som precis lärt sig ordet padda så kan man undra varför alla friska personer med två ben inte ens pallade ta sig ut. Extra kul var det dock att se lite gamla ansikten som trots fingerskador och faktiskt fysiska besvär hindrade dem från att delta i själva evenemanget, ändå tog sig ut och bidrog ytterligare till den goda stämningen.

Området i sig bjöd på problem i den högsta klassen, i dubbel bemärkelse. Än idag så känns underarmarna som blyklumpar efter alla höga linjer som man fick en baila ifrån diverse urtoppningar just för att pumpen tog slut. Den allra högsta väggen gav verkligen känsla på soloklätrttring. Kul att hitta den när orken var typ slut. Men det gick bra trots allt, även om jag nästan fegade ut på There will be blood i min ensamhet, lika bra att ta ut det sista, för jag hade nog aldrig prickat paddan om jag valt att baila.

Dagarna före tävlingen så fick jag ett sms från Danken som ville veta vart slagfältet skulle vara. Efterfesten skulle faktiskt kunna beskrivas som just det. Precis som Robo skriver; ”Underbar urspårning på natten med brottning, hejarramsor såsom 'jeansen på elden!' och trippelburgare med bacon och ost, utan bröd”

Brottning? Den luckan behåller jag nog stängd, svagt minne att jag var inblandad.

1 kommentar:

Anonym sa...

Checka in senaste "Kalmarticken" i Font - http://www.tejrom.blogspot.com/