torsdag 25 september 2008

Det går bra nu

Det märks tydligt att vi sitter på utvecklingens krona. Lite som att vara på toppen av Jacks bönstjälk och skjutas i höjden i rasande fart. Naturligtvis går det lite dyningar i det hela; sedan ett år tillbaka ojjar sig alla över lågkonjunkturen. Lågkonjunktur? Vår totala anletes svett ökade preliminärt med 1,3 procent första halvåret. Visst lite sämre än tidigare ökningar inte desto mindre är det fortfarande en förbättring. Vi har tidigare dokumenterat den prylmässiga utvecklingen på boulderfronten men visst går det att hitta en avspegling i den allmänna ekonomin också där.

Katrin demonstrerar modern fotisättning på The Office.

Den som inte har en arsenal av olika lyktor i boulderpåsen får i bästa fall ses som lite passé. Bloxcgänget har dock dragit det hela ett steg längre. De har gjort det som alla länge har skämtat om men ingen riktigt tagit på allvar. John, Crille och Mange har helt enkelt gått ut och täckt blocken så att de ska gå att klättra oavsett väder. Sick! Helt klart ett tecken på att de går bra nu. Stockholmstidningarna kommer snart att skriva om det ökande antalet förortstipis som vuxit upp i skogarna runt stan och vips är polisen ute och avhyser vilsna bouldrare från blocken. Får man önska sig täckning av problem till vintern? I sådana fall gärna Brudberget, NKB2 och Ängbyplan. Åtminstone de senare borde vara mer än rimliga.

Själv är man ju också ett tecken på att det är bättre nu. Kommande trip till Schweiz kommer inte att tillbringas i tält. Det här med 'inte tält' är något av en premiss nuförtiden. Bjärt kontrast till Ulrik från Halmstad, intervju i nya BS, som tillbringade månader i Finale utan att duscha på åttiotalet; Bruno måste få en dusch åtminstone en gång på morgonen för att han ska bli något som liknar människa.

---

Japanen Akito visar oss hur man gör Memento. Betydligt stiligare att göra så här än att hålla på som Schwaiger och hans pinsamma film. Vi förspråkar dock några klipp och olika vinklar för att få det hela lite mer aptitligt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ah va fan! Länken funkar inte....

Bruno sa...

Pröva igen. Filmen poppas upp.