fredag 19 september 2008

Business Time

Nu när det äntligen börjat lugna ner sig på jobbfronten så finns det ordentligt mycket att ta tag i gällade klättringen.

Börjar med the nitty gritty. Tävling, call it what you will. Men en mindre organiserad form av utomhusaktivitet. Blocstar startar med vad som ser ut att bli en riktigt eventfylld höst/vinter.

Till dem som vågar trotsa plasten denna helg så kan fina priser från Arc’Teryx och Black Diamond lovas. Förutsatt att du tar i ordentligt och har riktigt roligt. Vägbeskrivning och föraren finns numera tillgänglig på SF för dem av er som saknat den.

Får ni blodad tand så vet ni väl att Bloxc har sin tävling nästa helg. Gällande de andra tävlingar som är på G så får ni vänta lite.

---

Till alla filosofer och tänkare så kan jag rekommendera att ni läser det senaste numret av Huck som lyckats få tag på gamla sk8arn Scott Bourne som delar med sig syn på dagens samhälle.

---

Och självklart så har vi något för er som inte tycker om att tänka och bara stirra in i dumburken. Låt mig presentera E-tremevideo, som har i princip filmer i alla adrenalinhöjade kategorier.

2 kommentarer:

Jimbob sa...

Mer Scott:

http://www.youtube.com/watch?v=SOU5WHnRtdw

Per sa...

Shit! Leta fram filmen Slednecks 11 och kolla på trailern!