fredag 5 september 2008

The Three B's

Är du en av dem som tycker att Arkiv-x låten är skrämmande? Fortfarande rädd för att gå ut i skogen i totalt mörker efter att ha sett Blair Witch Project? Då kan du sluta läsa redan här.


I en mörk skog någonstans i Stockholms allra djupaste skogar så kunde märkliga ljusfenomen skådas, avgrundsilskna vrål höras, samt en godisstjälande hund. Still reading?


Igår bjöd Team Bloxc halva redaktionen på en förhandsvisning av vad som kommer att bli BBB3 tävlingen. Kort och konsist. Fördjävla bra!


Mycket riktigt så kommer de att hålla vad de har lovat. 50 st kvalitetsproblem. Regnskydd. Högre samt hårdare linjer. Mycket bra landingar bör tilläggas.


Om vi ser tillbaka på de två tidigare tävlingarna så har tyvärr folk inte tagit tillvara på tillväxten av fler områden i Stockholm när dessa väl har fixats till. Detta ställe kommer med all sannolikhet att få fler återbesök av dem som tar sig dit på tävlingen.


Kan tyvärr inte skriva så mycket mer om detta då Påhlman vet var jag bor. Men de bjuder på följande bild på en mycket fin linje som det hängdes på igår kväll.Se till att boka lördag den 27:e september om ni inte redan har gjort det. Det kommer att bli galet bra.

2 kommentarer:

Per W sa...

"Om vi ser tillbaka på de två tidigare tävlingarna så har tyvärr folk inte tagit tillvara på tillväxten av fler områden i Stockholm när dessa väl har fixats till. Detta ställe kommer med all sannolikhet att få fler återbesök av dem som tar sig dit på tävlingen."

Åtminstone jag hade tagit bättre tillvara på tillväxten om BBB Boys klämt ur sig något förarliknande efter tävlingarna.

Anonym sa...

Årets tävling är inte beläget i ett helt nytt område utan i gamla insomnade omgivningar. Däremot finns en massa nya problem etablerade.
Chrille