torsdag 10 april 2008

Up?

Stämmer mycket väl att det har varit väldigt tyst på samtliga bloggar i cyberjymden på sistone. Möjligen har det tråkiga vädret bidragit att det inte funnits något att rapportera. Under detta stilje så pågår febrilt forum lurkande på sedervanligt maner (läs: på arbetestid) tills man hittar en och annan vettig tråd som kan vara av värde att kommentera fram till dess när man inser att personen ifråga gillar att återupprepa sig. Läs följande tråd på Bloxc.


Tycks vara enklare att förklara moderna offisde regler med delegater från de synskadades riksförbund.


Som Bruno själv skriver i det föregående inlägget, så är det inte alltid lätt att underhålla en blogg. Vill man ha dagliga uppdateringar så kan man likaväl läsa BlondinbellaVill man ha riktigt bra grejer så kan man kolla in tidningen Up som släpps en gång om året. Den finns att köpa på följande webshop tills de fått igång sin hemsida.

5 kommentarer:

Unknown sa...

Det är en liten skillnad mellan en (nyhets-)blog och ett forum.

Vädret styr allt. När govädret infann sig under den allmänna klättertripmånaden februari så haglade rapporter in från alla håll ... så även från umeå. Nu har vi snö, mulet och kallt så givetvis så händer inget här heller.

Jag ser det som ett sundhetstecken att brunobloggen periodiserar nyhetsrapporteringen. Då vet man att ni inte bara skriver för skrivandets skull.
/H

Anonym sa...

Åh - tack för blondinbella-länken. hade totalt missat Sveriges kanske bästa blogg. nu har jag äntligen något vettigt att göra på arbetstid.

Anonym sa...

Ja, då har man varit inne på den bloggen. Otroligt att den är så populär. Gissningsvis är vi de enda 32-åringarna som varit där inne.

AK sa...

Detta forumen erbjuder en hel den snaskiga saker.
http://www.bukefalos.com/f/forumdisplay.php?forumid=84

Anonym sa...

"...för äldre ungdom från 18 år till och med 24 år." Jahaja man kvalar alltså inte in i äldre ungdom ens? Fan å! Men jag KÄNNER ju mig så ungdomlig ju!