måndag 21 april 2008

Helgen

I dag är det mycket att göra här på DDR. Morgonen blir tyvärr mycket torr, kort och informativ.

Det har tickat på ordentligt i Stockholm i helgen. Både Per och Peter har under en längre tid campat ute på Långholmen och till slut har det givit resultat. Riktigt grymt jobbat! Det fina i sammanhanget är att den numer kan klättras på ett sätt som inte inbegriper att man ligger smetad som ett frimärke mot väggen. Gissningsvis kommer också Peter att få till den inom de närmaste dagarna eftersom han varit riktigt nära.

Bosma passade också han på att plocka andra repetitionen av The Queen Mother, inte så illa det heller. Han betade även av Freak Gazoline Accident. Hyfsad helg kan man säga. Brudberget har dessutom berikats med ytterliggare problem som ännu är namnlöst. Problemet är något så ovanligt som en icke-variant och följer prowen till höger om Sandman. Ståstart ca 7b men sen kom Nyberg och tyckte att vi var snåla så varför inte 7b+? Hellre fria än fälla, alltid lättare att nedgradera än att gradera upp. Sittstart: möjlig men hård. Och förresten: den är riktigt fin!

Pettersson har rensat upp uppe i Norrland och flashat Gävle test-piecen Fly and Cry ss 8a och repeterat Saga i Sundsvall. Saga är som namnet antyder ett riktigt drömproblem. Synd bara att det ligger så långt bort. Det är inte ofta som man har vägarna förbi.

I Focksta var det åter en hel hord av bouldrare i lördags. Projektrensningen fortsatte och en hel del nytt sattes åter upp. En bra sammanfattning hittar ni här.

Bruno fick en billig fontanupplevelse efter att ha tillbringat lördagen i Focksta för att sedan klämma musten ur bicepsfästena på sittstarten till problemet till höger om Sandman i Brudis. Molande biceps here we come!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Inte något + på nya prowen bredvid Sandman. Har den ngt namn? Riktigt fint problem.

Anonym sa...

Inte något + på nya prowen bredvid Sandman. Har den ngt namn? Riktigt fint problem.