torsdag 23 oktober 2008

Soft

Precis suttit och sökt i gamla Bettan efter gamla FA:n som jag satt upp med åren. Inga större bedrifter att skryta med, tvärtom, rätt softa bedrifter. Med extra betoning på soft.

Just detta har mertalet av linjerna som jag satt upp blivit markerade med. Inget att bry sig om direkt, annat än att man anses vara en mjukis.

Det som är förvånande är att ingen, utom en person, har angivit en annan grad. Andra har enbart markerat den som just soft. Soft i förhållande till vad då?

Graddiskussioner är alltid roliga att följa, framförallt att se hur lätt folk låter sig provoceras av andra som sandbagar deras eventuella projekt. Kjuge sidan brukar bjuda på några leenden.

Ponera följande; Chrille sätter upp ett problem, föreslår graden 6B. Kajjan repeterar, och säger inte ett pip. Hogge repeterar och föreslår 7A. Nu blir det ett jävla liv, eller hur? Hogge måste vara slut i huvudet.

Kommer problemet att få mer trafik nu när den är inom gradjägarens spann? Mest troligt.

Kommer denne att förslå en ny grad, och gud förbjude regga den som 6B och gå miste om extra poäng? Nä.

Hur lyckas man då med konsten att marknadsföra ett problem?
The Temptations har svaret på det; The best things in life are free.

“En giveaway” har nog mertalet av er använt vid valda tillfällen. En soft linje med lätt förtjänade poäng. Mmm, we like.

Men å andra sidan är det inte så viktigt med grader. Det handlar om att ta sig upp oavsett graden, antingen fixar man det eller så gör man det inte. Då är man soft.

2 kommentarer:

Jimbob sa...

Vi snackade om marknadsföring förra fredagen. Schemalagt till 0800 imorrn.

Anonym sa...

Airbag med andra ord...