tisdag 28 oktober 2008

Norrbaggar...

Det finns massvis med olika mer eller mindre seriösa lagar som är till för att beskriva vår omvärld. En av dessa hävdar att alla diskussioner på internet förr eller senare leder till att diskutanterna slår varandra i huvudet med Hitler och hans läror. I Quislinglandet Norge behöver inte diskussionerna pågå så värst länge innan de kommer dragandes med Mein Kampf. Visserligen genom en svensk men man tar ju seden dit man kommer, eller hur? Hur som helst så är de inte så värst förtjusta i utlänningar där borta...

---

Det ser ut som om airpaden snart finns till försäljning igen vilket är bra eftersom det är en schysst produkt. I Rocklands var jag väldigt nöjd med den. Tyvärr var den inte alls lika funktionell i Magic Woods. Visst funkar den bra på några problem men annars är de flesta landningar så dåliga att man inte kan placera paddan på något vettigt sätt. Väl uppblåst så är den också ett helvete att släpa på i den extremt oländiga terrängen.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag noterade också det opraktiska i airpaden i MW även om just jag slapp släpa på den. Dock suverän när man ska röra sig inom ett begränsat område och kör på lite högre problem.

//Sydboll

Carlos sa...

Jo, det är paddans största problem. Den var bra i Albarra där landnigarna är platta, i Sundsvall var det betydligt mer komplicerat att använda den.

Anonym sa...

http://www.youtube.com/watch?v=TtcoIgG4zLI

Anonym sa...

"Trådstarter har helt rett, det er pinlig å høre på disse svenskene. Hva er det med dem?" - "Enig - vel talt! Bruk fem minutter på 8a.nu, så får du det bekreftet."

Joha sa...

De norrmän jag träffat och klättrat med i Oslo, Nordland och hemma i Stockholm har alla varit trevliga, gästvänliga, varma människor men hys inga illusioner! Även i grannlandet finns bitterhet och en del lever fortfarande kvar i den tidsålder då man inbillade sig att man kunde kategorisera människor.