onsdag 15 oktober 2008

Organic

2006 så uppskattades det att den ekologiska klädindustrin skulle sälja för omkring 7 miljarder kronor. Nu närmar vi oss 2009, och mycket har hänt på marknaden, framförallt så märks det tydligt att den ekologiska industrin har fått aktörer att nishat sig.

En enklare promenad på stan visar att även de större modehusen börjar förstå att det finns en ökande efterfråga bland miljömedvetna kunder. Än så länge är utbudet minimalt, men möjligheten finns för dem som vill göra en skillnad.

Några som tagit chansen är Walker och LeStef som börjat ta in Organic.

Det som finns tillgängligt att uppdatera garderoben med är; Lunch Bag Chalk Bucket, Chalk Bag, Artist’s Tote samt ett urval på diverse tishor. Först till kvarn.

Skicka ett mail till lestef@gmail.com ifall ni är intresserad.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hmm, verkar bra de där padsen men är de så organic som de vill värka? Vilka polymerer använder de och hur har de framställts? Klarar de KRAV- märkning?
Made in usa är allt som står på hemsidan..

Bruno sa...

I första hand tror jag inte att det är de ekologiska kvaliteterna man ska se på i det här fallet.

Gillar du det du ser och tycker att det verkar vara värt pengarna är det bara att slå till.

Anonym sa...

Åh vad bra!
Ännu ett företag som gör t-shirts, väskor och pads... Vilken bra idé! Innovativt! Verkligen! Åh! Olika mönster och färger! Unikt!

"Bouldering is the most organic form of climbing..."

Zzzzzzzzz......

Organic har ingenting med miljövänlighet eller ekologiskt tänkande att göra. De hävdar de iofs inte heller men de försöker rida på den vågen genom att kalla företaget så vilket är bedrägligt.

/Robo

Anonym sa...

"Beginning in July we will be incorporating soy foam into our mats. The product provides the same high-performance impact absorption and cushion you've come to expect from an Organic pad by substituting soy derivatives for some of the petrochemicals typically used to make foam. We're proud to be the first to bring you this cutting-edge material along with our PVC-free closed-cell foam.

And to help keep up with the bomber construction you've come to expect from Organic, we're switching to metal buckles on all our pads."

Jimbob sa...

Annan betydelse?

-It´s organic man.
-Nice.
-Don´t bogart that joint my friend.

Climbersmedia 2008 sa...

Det bästa är nog att vi behåller våra gamla paddor och ger fan i att köpa nya. Vi borstar bort mossan, trampar ned gräs och ris runt blocken... Naivt?

Anonym sa...

Snälla vakna!