måndag 25 augusti 2008

Ny MW-topo

Är Stefan Eklund det närmaste en renässansmänniska man kommer under det tredje årtusendet? Stenhård idrottsman, filmkonstkreatör, författare, redaktör, förläggare, entreprenör, shaolinmästare, tennistränare och geolog. Om någon någonsin varit uppe och tangerat på Leonardo da Vincis universialgenialitet så är det just Stekarn.

De flesta positiva till filmen men någon tyckte "sweat juic" vilket inte är så mysigt kanske. Mer av den varan finns, fast denna gång rikigt sweet sweet juice. Vi delade hus i Rocklands med två schweizare. En av dem skadade menisken på Armed Response redan tredje dagen av resan. Lite av en klassisk Per Holm-skada. Så det fick mest bli lätt i någon vecka innan han drog hem i förtid, vilket inte hindrade honom från att plättlätt klättra Ron-Ron framför ögonen på ett gäng svennebananas med hakorna i marken.

Franz skickar Pendragon. Foto Isabelle Aberegg.

Franz tipsade oss om att den tillgängliga föraren över Magic Wood var ganska värdelöst men att en ny var under produktion. Nu, lagom till att alla har kommit hem från de magiska skogarna, finns den nya topon tillgänglig för alla. Och som ni vet så är gratis riktigt söt söt jos. Ta en sväng runt på sidan så hittar ni lite annat smått och gott.

2 kommentarer:

AK sa...

ÄNTLIGEN!

andreas sa...

steklund mannen som alltid har ett ess i rockärmen:)