onsdag 20 augusti 2008

apropå ticks

Nås vi av ryktet att Kalle O gjorde Powertrip eller Kristallbandet efter att han kom hem från Frankenjura. Han har ju slutat att regga på 8a så vi satsar på hörsägen och jungeltrumman.

Vad hände i Franken egentligen? Lite av ett Olof-syndrom. Enligt vittnesmål hängdes det länge och väl på både Slimline och Ekel. Länge och väl.


Fallataket som inte längre är möjligt att beskåda på den numera icke-existerande bloggen The Lowdown ska vara bra. Vi fick ett litet mail:

" Falla är fint....väldigt sällan jag känner för att göra alla problem på ett svenskt boulderområde....men så känner jag för Falla (de är ju visserligen bara 20 problem typ....men ändå)......vilket är lite märkligt med tanke på att det bara är en nordvänd klippsida djupt inne i skogen....men min nya teori är att man måste bejaka när man känner för att klättra utomhus...."

Och vi kan ju bara hålla med. Bejaka era begär om det nu inte är samma sorts begär som mannen tvärs över gatan lider av; han borde bejaka rullgardin.

Icke-existens är ju också en tråkig trend som har slagit in 2008. TKAK, Borrbult(temporärt), Bloxc (nära nära), Stoneroots och The Lowdown. Hassemannen, Sendit och Klätterbilder saknar vi också även om vi hyser ett visst hopp om snar aktivitet. Kanske bäst att haka på trenden ändå?

4 kommentarer:

sydde sa...

Jag tror att Falla-taket kan vara en av Sveriges största bouldergrottor...

Ser ju mäktigt ut måste man säga.

http://blocv-vik.blogspot.com/

Jon sa...

Ja, det gör det ju faktiskt. Kanske inte så inbjudande yttre men klättring ska ju vara bra. Septemberhelg i Vvik.

fs sa...

Absolut. Kan dock inte första eller andra helgen i sept, men 20:e då eftersom inte BBB är då om nu inte Ååkers blir då... då.

blx sa...

Nära skjuter ingen hare