måndag 18 augusti 2008

Dags att vakna!

Då ser det ut som att hösten åter är här, trots att löpsedlarna de senaste dagarna sagt att vi ska hålla ut, snart är sommarvärmen åter här. Jojo, något som jag minns väl från studietiderna var att metrologer kunde kröka på rätt bra. Men det finns ju klättrare som tycker att det är kul att plocka svamp oxå.

Men det finns hopp för alla morgontrötta människor som inte kan vakna utan att det ljusnar i hela lägenheten. Vad sägs som en egen tupp i lyan? Eller lite Slayer riff? Kukuk Klok

Nu till lite allvarligare saker. Det har sedan en längre tid cirkulerat många rykten om vad som verkligen håller på och händer på Salveo. Takreparation. Vräkning. Bägge delarna stämmer. Utöver allt så tycks en juridisk soppa utan dess like hålla på att koka upp.

Men hur kommer det sig att ingen går ut med något? När ansvariga väljer att ta bort personalkontakt uppgifterna från Salveos hemsida så börjar varningsklockorna att ringa. Att de inte valt att varken svara på mail eller telefon tyder på samma sak. Ingen bryr sig längre.

Något som är mer skrämmande är att folk som besökte Salveo den sista dagen så sålde de medvetet årskort till mindre ont anande träningssugna människor och fick dem att skriva på autogiro godkännande. En stycke träning tack; ”tack, det blir xxx tusen sucker”.

X antal personer har givitvis försökt att komma i kontakt med gymmet för att höra om vidare utveckling. Men det går ju så där. När man väl ringer till 08 44451145 så bemöts man av en tröttsam telefonsvarare som hänvisar till hemsidan som inte uppdaterats på evigheter.

Hur kommer det sig att de inte öppet erbjuder sina kunder att frysa sina kort tills verksamheten återupptagit? Jo, diverse fodringsägare vill ha intäkter för att beta av de skulder som håller på och staplas upp. Vilket funkar rätt bra när x medlemmar betalar x hundra i månaden. Många bäckar små.

Dags att klättrarna som håller till på Salveo tar och protesterar mot informationsbristen. Ring din bank och säg upp autogirot. Sprid ordet till dem ni känner tränar där.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ett autogiromedgivande kan man oftast säga upp med ett "klick" på sin internetbank.

Anonym sa...

tänk om alla kunde vara så moderna.

Anonym sa...

Hahahaha, är du inne och kommenterar på en blog och har inte tillgång till internetbank?

tomte.

Anonym sa...

Brandväggar vetu....

Anonym sa...

pröva hemma