måndag 11 augusti 2008

Låsta projekt aka Tales from the crypt

Kommer ni ihåg vårens heta FA- och projektdiskussion? Visst gör ni det. Det är inget man glömmer i första taget. Naturligtvis kunde vi inte motstå frestelsen att ge oss in i leken med några reflektioner kring FA-tänket. En av de sista kommentarerna till inlägget ifrågasatte existensen av låsta projekt inom bouldring. Därför kommer vi här med en liten intressant episod från våren. För att vara lite snåla mot er kommer vi vare sig lägga ut namn eller städer men i vanlig ordning: ni som vet vet. Och nej, det är ingen gissningstävling den här gången heller.

Vi fick ett mail:

"Förresten, Sakarias från Gomorra har varit i trakterna senaste veckan så jag var och klättrade en sväng med honom i lördags. Han berättade då om läget med stängda projekt i Gomorra. Det är så man baxnar, lyssna på det här; Hin Håle har tydligen dragit runt med kartor i högsta hugg och inspekterat potentiella områden. Efter att ha funnit ett antal högkvalitativa linjer i ett område nära Gomorra hade han låst alla de bästa linjerna. Detta givetvis endast efter en okulärbesiktning och UTAN att ha borstat ett enda grepp. Karln flyttade till Sodom för ett tag sedan och Sakarias hade då dragit ut och borstat upp allt, sågat ner träd och fixat landningar. Hin Håle hade vid ett kort besök i Gomorra i våras åkt ut och upptäckt detta varvid han blir skitförbannad och ringer och ger Sakarias en utskällning. Vad säger man..."

---

Btw, skrapade Ali fram ett gammalt klipp på Chris Ellis Sharma. Inte mycket att se på men ni kan ju fråga er vad ni gjorde sommaren när ni var 15. 5.14a? Och så kan ni ju alltid ägna lite nättid att leta reda på det fantastiska soundtracket. Musik blir inte bättre än så här:

5 kommentarer:

J sa...

Låsta boulderprojekt är gay.

Anonym sa...

Berätta var så man kan såga och borsta!

Anonym sa...

Den där pojken får jobba lite på sin teknik om han ska bli något.

kjell borrdell sa...

Att hävda nån slags äganderätt till en stensnutt skulle få bögar att bli snea om man kallade det gay, det e inte ens läderhårdhomo, det e fan Ricky Brush vs Jean-Pierre Barda i en enorm vaselingrop.

sydde sa...

Underbar musik!