måndag 1 december 2008

Redan måndag?

Egentligen var det tänkt att jag också skulle ut och klättra på lördagen. Ett par flaskor spanskt vin av skiftande kvalitet fick mig att omprioritera saker och ting i livet under lördagen så att säga. Lärdomar från helgen är Italien är överlägsna Spanien när man kommer upp lite i priserna. Sorry Carlos! En annan lärdom är naturligtvis att det är dumt att dricka för mycket. Men det skiter man i så snart det vankas igen så det är egentligen ingen lärdom utan mer ett konstaterande. Och visst svider det lite när man är tvungen att avboka bästa novembersticket och sedan se detta:

Grattis och bra jobbat Sydde! Stockholms knepigaste 7c/+?

Vi avrundar med en liten film till Robin Dahlberg:

Något övergraderat problem vid Plateau Boulders. Nästa scen borde rimligtvis bestå av en apelsin, massa gaffa och ett stycke kameraman.

2 kommentarer:

El Cid sa...

Jon! Det räcker inte med ord (eller ens vittnen), det måste bevisas. Du kan väl bjussa på en juste italienare så kan jag kontra med ett A Amarone (12343). Ah fan det var ju också italienskt! Suck!

Fast det finns några hyfsade saker.

Prova med Aalto (74525). Det kostar men det är värt. En lite billigare blan Spaniens dyraste är Finca El Puig (2737). Skräp bland alla andra drömvinerna från Priorat (Katalonien).

Spaniens stolthet, Vega Sicilia Unico (70993), är en legend men priset gör tyvärr det hela löjligt. Ett vin borde aldrig kosta mer enn 2-300.

Anonym sa...

Tack Jon för filmen! Precis det jag behövde! =D