onsdag 10 december 2008

Movietime

Nog med tråkiga pris och friskvårdsposter. Det är ju för alla bilder och filmer man egentligen läser klättersidor. En och annan urartad tanke och diskussion är iofs inte heller fel men personligen anser jag att TBS bästa inlägg någonsin var det med filmen från Rocklands. Tacka Steklund för det.

Innan jag kommer till saken kan jag berätta att vi har en timmes intervju med WG på gång. Det enda abret är att den är en timme lång, på tyska och troligtvis alldeles alldeles tråkig. MEN, det är ju Güllich. Känns lite som om man var den där killen som hängde i foajen till Sheraton medan hans tjej var uppe på rummet med Kiss. Stolt kommenterade han TV-teamets fråga, om han inte tyckte att det var jobbigt, med den numer klassiska: Tjaaa, det är ju Gene! Det där var nog ingen bra liknelse men likväl en kul anekdot och den som har ork att söka igenom SVTs arkiv får definitivt lön för mödan.

Steklund har gjort en liten sammanfattning av det som fastnade på hans kamera under den alldeles för korta veckan i Schweiz. Vi bjuds på lite pajaskonster av Snurre (och lite fin klättring), defilering av Bäckis samt några schyssta urtoppningar av Hubertus, Bruno och Bingobob (på benpipehöjd).


Alpine funk from stefan eklund on Vimeo.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Snyggt! Himla synd att ha missat den här resan. Jag får räkna andra halvan av 2008 som en förlust.

Johan sa...

Som vanligt, schysst film!