måndag 1 december 2008

Kompis, bra pris. Walla!

Då ser det ut som att Kiosken har hakat på den ekonomiska trenden och erbjuder oss med sparplaner Dagens krispaket fram t.o.m jul. En form av julkalender med dagens produkt till priser som skulle få Galne Gunnar att tänka om. Erbjudandet gäller så klart både på webbutiken och i den fysiska butiken på Vasagatan. Helt klart en anledning att kolla in hemsidan dagligen.

Vem vet, kanske någon avlägsen släkting får ett paket i år, istället för det slentriana julkortet.

---

Till dagens handikappet. Det är inte enbart den verbala touretten som hamnat på papper denna gång. Ryggen har gått till status November 2006 då en månads vistelse i Bleau resulterade med komprimerad sätesmuskel. Inte så skönt. Egot har nog tagit mest stryk då formen kändes hyfsad inför planerade resor. Nu ligger normalnivån en hel grad under medel. F***!

Någon som har schyssta stretchövningar där det inte ser ut som att man försöker ge sig själv en BJ får gärna höra av sig med tips.

Läste nyligen Paul Robinsons blogg om vad han sysselsatt sig med under sitt återhämtning och hittade denna bild.
Problemet presenterar sig med en gång.

One arm dead hangs på små crimpar är inte min grej då jag väger lite mer än average Joe. Eller så är jag bara klen.

Lösning : Fiskvåg? Bosma presenterade redaktionen med detta för ett par veckor sen. Funkar bra.


Ett stycke vanligt gummiband ger ingen som helst indikation på hur mycket man tar bort av sin vikt när man lätt hänger i den med den ”fria” armen. Vilket jag anser vara en rätt viktig faktor i träningen. Det blir rätt meckigt att känna hur pass starkare man blivit efter lite gummitöjande. En lite dyrare avlastningshjälp löser detta.

Tillsammans med en kompletterande slinga så blir hängandet helt plötsligt mycket roligare när man väl ser att det går framåt.

Men är det verkligen nödvändigt med mer träning när man bara vill klättra och inte vill träna, vad säger ni?

Inga kommentarer: