fredag 28 november 2008

Smisk

Då man numera fått på papper att man är handikappad till 30%, en okänd framtid så blir det mindre tid till klättring och en hel del barnförbjudna aktiviteter.

Vi har mycket att tacka vuxet material för. 1994 så bestod två tredjedelar av the world wide web enbart av filth. Idag är andelen betydligt längre men utbudet för diverse böjelserna har ökat.

Handikappet ger en hel del tid till att begrunda meningen med livet när man sållar igenom skiten.

Kulturredaktionen har legat på rehab efter att personalen ertappades på Annexet i söndags med individer som skulle få Hans Sheike att framstå som en mysig kille som du gärna vill presentera för din lilla syster.

12 stegsprogram för filmnördar tycker man att det borde finnas gott om. Men det finns enbart stödföreningar som eggar jämlika att alltid ha toarullen nära till hands.

Vi listar veckans filmer innan ni rullar ut ett par blad.

Att jänkarna Matt Segal, Alex Honnold samt Kevin Jorgeson gjort bra ifrån sig i E-ngland är vi få som missat. Därför känns det lite extra julmysigt att få kunna ta del av det.

För oss som saknar Europa med dess vackra natur så lyckades vi få Benjamin Syrsa att trolla fram en sida med det mesta som får våra hjärtan att ticka. Tips är at ni letar rätt på filmen med Kilian Fischuber när han ger sig på Action Direct. Mycket bra filmat.

O sen sist men inte minst så kommer ett brev från Ethan Pringle som haft ett ofantligt bra år. Vi behöver inte längre vänta på att Dosage filmerna ska släppas för att vi ska få se lite mer action. Jumbo Love lyckades Sharma skicka en tid tillbaka. Men det lär inte dröja länge innan den får sin första repetition.


Trevlig helg. Se till att bjuda dina vänner på glögg.

1 kommentar:

Pär Lindholm sa...

Handikappad till 30%!? Det låter fan inte bra.

Grymt tips om Kilian på Action Direct. Första gången jag sett 15 minuter tysk film utan subtitles.