tisdag 11 november 2008

Lite film

Visst är det skönt att ibland ha fel och bli motbevisad? I alla fall när det leder till något bättre. Ali K Velin eftersökte häromdan lite fler filmer.

Först med invändning var John. Faktum är att John har en hel del filmer skräpandes på sin mac som har ett stort underhållningsvärde. Vissa kanske inte når ute till den breda allmänheten och tur är väl det. Både det ena och andra som påminner om denna auteurs alster finns i det dolda.

Nästa kom från Maria och Jacob som börjat mangla ut filmerna från festivalen.

Steklund blev inte klart i tid. Här har ni hans bidrag i sin helhet. Problemet finns även porträtterat längre ner i blogen. Kort, snyggt och förvånansvärt fysiskt - så mycket mer kan man egentligen inte begära. Kräver sina abdos kan man säga, med detta försöker vi absolut inte antyda om några okonvetionella rekryteringsövningar som inte utövades...

Vykort från Rocklands from stefan eklund on Vimeo.
Gissningsvis blir det en mycket snabb revansch nästa år.


edit: Ta en sväng in på Tielma för Shawns båda bidrag.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Skönt förnedrande film!

/FS

Carlos sa...

Jag vill dit. Fast kanske man ska träna magen och vänster arm/hand innan.

Anonym sa...

Kolla tielmas the sends! Sjukt bra om den är ironisk!

Bruno sa...

Jo, det blottlägger vissa diskrepanser:

"NÅGON har ju redan varit på leden och kört med brännare överallt så jag misstänker att någon är sugen!? Vad gäller det gjorde det mig nästan förbannad. Hela sommarn har jag sagt till folk att de absolut får köra på leden även om den varit stängd. De flesta har inte velat för de har trott att jag skulle göra den när som helst... Men att gå upp på ett STÄNGT projekt och köra på med brännare i stor uttsträckning utan att överhuvudtaget kontakta mig innan tycker jag är extremt konstigt och ett rejält övertramp!? "

Jag gillade trailern och ser verkligen fram emot filmen.

Anonym sa...

Björn är rolig! Men vet han om det?

AK sa...

Sjukt bra film Stekis. Kunde inte haft ett bättre soundtrack.