fredag 29 juni 2007

South Africa

Det börjar droppa in sporadiska rapporter från antipodisterna. Klättring infriar alla förväntningar, lite vasst dock men ojämnt graderat. de delar en liten stuga med några riktigt snorförnäma jänkare med Lisa Rands i spetsen. Inte så lifestyle. Paddorna hade förirrat sig med flyget, i bästa Stig Helmer anda, och amerikanerna vägrade låta de stackars svennarna att klättra med dom.

Sydde meddelar stolt att han är bäst. Kanske inte så ödmjukt men modigt måste vi säga eftersom han riskerar styk av några andra i sällskapet pga den utsagan. Finast hittills har klassikern Ulan Bator 7b varit. Vi utgår drån att Sydde inte escapade megadynon på slutet som killen på filmen gör. Flamman, Steklund och Sydde har tickat A question of balance 7b.

Sydde lägger ribban högt och siktar in sig på Kingdom in the Sky 7c och Caroline 7c. Modigt. Är det bara tillräckligt crimpigt och jävligt borde det gå. Steklund som inte vill vara sämre både synar och höjer Sydde genom att hävda att Pendragon skall bli hans första 8a. Det är både cripigt och jävligt: Vi ryser när vi ser crimparna.

---

Vi kan avrunda den här härliga klätterveckan med att kontemplera lifestyletrenden... ok färdig.

Inga kommentarer: