tisdag 25 mars 2008

Påsk

Det var minst sagt en ovanlig påsk. För första gången på länge blev det ingen klättring för min del på långfredagen och de gånger man väl kom ut så förfrös man både den ena och den andra extremiteten. Vi bjöds på klassiskt vinterväder som inte riktigt kunde bestämma sig om solen skulle vara framme eller om snön skulle vräka ner. Nu är det tisdag igen och dagarna kommer alldeles snart att falla tillbaka den gamla vanliga lunken; fem dagar på två dagar av.

Steklund har varit i sitt essé och pillat upp en hel hög med obskyra problem i Uppsala. Mest uppseendeväckande är nog nyturen på väggen till vänster om Tottes Hund i Fiby. Det sägs att både Flodin och Smith varit där och nypt förgäves på detta surkrimpsmonster.

Annars hände inte så värst mycket upphetsande i Stockholm även om vi då och då begav oss ut för att förfrysa tår och fingrar. Påsk vill inte och då blev det inte heller.

Vi gör en liten tillbakablick och kollar in Sydde när han gör Borderline assis. Det är Mattes och mobilkamera som står för underhållningen.


Visst såg det lätt ut?

Apropå Sydde så får vi inte glömma att han, Assar och Kalmar-Mange lyckades göra L'Ange naïf i eländesvädret som också drabbade Font. Bara det faktum att de klättrade i 95.2 säger en hel del om förhållandena.

Inga kommentarer: