onsdag 5 mars 2008

Bubbel boy

"PUCKO! Hoppas du har ont."

En del tycker visst att det dummaste man kan göra inför en klätterresa är att åka bräda och vi kan bara instämma. Enligt detta resonemang ska man, minst 3 månader innan en klätterresa, ställa in alla former av aktiviteter som innebär att man kan råka ut för någon form av skada med lång konvalescens. Man bör sålunda avhålla sig från alla typer av idrotter, alkohål, att vistas ute i trafiken och att vistas i kök och badrum. Parfymflaskor bör också undvikas med tanke på vad som hände Canizares inför VM06. Stanken kommer vara outhärdlig men man är garanterad att klättra, och det är ju huvudsaken, eller hur?

Om man får tro vissa bör man helt och hållet säga upp sitt liv, eller i alla fall sätta det på stand by, och tillbringa tiden innan en trip i en sådan här:Nåja, vi lider med John när han sitter där hemma arbetsoförmögen med två lealösa lemmar hängandes utmed sidorna. Vi kan trösta honom med han inte är ensam, freak accidents väl inträffat förr. Bortsett från Pålmans nyckelben så kan jag komma på Patrik Olssons spräckta atlaskota, också det på bräda inför Font, och min egen knivattack på biceps. Halva biceps avskuren tre dagar innan avfärd till Sardinien:Då redaktionen oväntat har drabbats av rikedom kommer vi de kommande dagarna att hålla stängt medan vi utforskar världen.

---

I Uppsala fortsätter pappabrigaden, i sällskap av övriga slackers, att göra livet surt för oss vanliga hederliga lönearbetare. Ekefalk passade på att sätta upp ett nytt lite hårdare problem som ser lite kul ut, Sulas Custom 7b+. Kanske något för Ali? Fockstascenen känns åter vital, några nya block med intressanta linjer har börjat dyka upp och några gamla grejer har med nya ögon åter blivit lovande.---

Det är inte bara i Uppsala som slackerseliten har hängt, också Skevik har varit ett tillhåll för dagdrönare och nattsländor i dagarna två. Förhoppningsvis får vi höra något kul därifrån redan i kväll.

Inga kommentarer: