måndag 26 november 2007

Simon A regredierar

Utomhussäsongen verkar aldrig ta slut, även om många ihärdigt försöker dödförklara den. I lördags iaktogs sammanlagt fem frusna individer ute vid brudberget - två sällskap oberoende av varandra. Katrin fortsatte att visa god höstform och plockade snabbt She's a Bitch och imponerade senare på Tromb men backade ur efter bara några futtiga på grund av nedkylning. Trots medial epicondylit och nålar instuckna på korsen och tvärsen fånade Sydde omkring på diverse oklättrade historier innan han snabbt repeterade Tromb. Att Norrlands-Peter var ute gav knappt pengarna tillbaka hos Unibet. Någon gång under vintern 06 var jag ute och gick ett varv på Långholmen när det var minus tjugo och strålande sol. Gissa vem jag hittade under Ether? Peter var mycket nära på den vänstra varianten av Code Red. Vi tippar på nästa gång. Även Per N såg mycket bra ut på Slap that... Tyvärr verkade det ta 10 minuter att torka upp sprickan inför varje försök - ingen kan dock anklaga honom för motivationsbrist.

Per N främsta insats den här helgen är följande förnedrande bildbevis:


Och vad gjorde Bruno J i lördags då? Ingenting. Ett veckolångt No-Lifeande tvingade honom till vila under lördagen. Men ett nytt projekt borstades upp invid Assassinated beauty (sektor 10). Gissningsvis stenhård men möjlig sittstart och ståstart i 7b-7c. Helt okrystat. Hur kan en sådan godbit vara orörd?

Apropå Code Red så gräver vi lite i de gyllene klaanarkiven och kommer upp med lite klassisk brudisnostalgi när Loskan gör FA:n


---

M&M har gett sig tusan på att lansera Daniel som en total sensation som segrare i Västervik. Why? BUT WHY? Bruno vill påminna om att Daniel redan har gjort sig ett namn med fina repetitioner på Svarttjärn. Dessutom kan ingen i Stockholm som sett Daniel klättra de senaste två åren ha blivit överaskande. Vann han inte Boulderbash förra hösten? Och framför allt: Brunoredaktionen lyckades pricka in båda segrarna i årets SM . Cred till Brunoredaktionen!

6 kommentarer:

Sydde sa...

Han gjorde alltså sitten utan padda!? Är ju en minst sagt skitnödig sittstart där man definitivt har hjälp av en puda eller två. (Om jag ser rätt är ju den han använder för långt ut för att starta ifrån).
...men han kanske bara posar lite? Vem är det som chillar ointresserat i bakgrunden?

Bruno sa...

Här är en till bild för att kanske skapa lite klarhet:

http://www.klaan.nu/pics/brudberget/codered-02.jpg

Chillar? Vem är pervot i kepan?

DD kanske kan fylla på med info om start och övriga inblandade.

M&M sa...

Jag var ju där och tittade med egna ögon på honom.
klart som fan jag höjer honom till skyarna, det finns så många andra uppmärksamhetskåta sopor som inte alls förtjänar den uppmärksamhet som dom får.
(mig själv, Brunoshow osv.)

Sydde sa...

hmm, men nu handlade det väl inte om att Daniel inte skulle höjas till skyarna utan bara att det inte är en sån sensation att han är duktig. Alltså att Daniel kanske inte kan kallas "helt okänd ung superklättrare". Jag tror att du kanske ger Daniel för lite cred för tidigare fina prestationer som säkert inte gått hela klätter-Sverige obemärkt förbi. Men visst är det kul att han smiskade landslagsklättrarna ordentligt på stjärten!

Anonym sa...

mmm, smisk - ring mig Daniel.

Sto-Jan sa...

Du glömde numret 070888777...