söndag 18 november 2007

Boulder Bash results

Mycket riktigt så lyckades de "starkaste" att hålla sig hemma under fredagens Boulder Bash som ägde rum på Verket.

Efter starten så hade alla samlats på plats och kommit igång ordentligt, bland de tävlande så skymtades ett par bekanta.

Seko har sedan en tid lyckats hitta hem till Sverige efter att ha glidit runt i USA ett tag. Han lyckades aldrig sätta någon 8B i Hueco, som var typ senast jag talade med honom. Dock så visade Boone Speed den första 8c:n som sattes upp i landet av han själv för Seko. Efter lite jobbade så lyckades han sätta den. Det är inte kattpiss.

Kanske dags för Said att sluta med sitt onsightande och börjar med lite RP:n så får vi nog snart se fler i landets som skickar i den graden.

Tillbaka till Verket.

Simon hade lyckats lämna badrummet efter en lång vecka av sjukdom som hindrade honom att åka till Vvik. Han visade snabbt att han inte var så dränerad på kroppsvätskor som han snackat om när han flashade rätt många hårda problem.

Kanske var det mitt vad med honom om 5 plattor öl som fick honom att tända till. (Svar ja Simon, du ska få plattorna nästa Ålandsresa)

Då den tyngre konkurransen inte skulle befinna sig på plats så ställde detta till lite problem för byggarna.

Kvalproblemen upplevdes lite som softa och den skara som skulle gå till final satt relativt tidigt färdiga och väntade på att nästa omgång skulle börja.

När finalen väl var igång så var tanken kring en superfinal inte allt för avlägsen.
Tjejernas problem gav en bra spridning, och väldigt snabbt stod det klart att Matilda Söderlund skulle vinna, tätt följd av Karolin Benedictsson. Helena Lundgren knep tag i tredje platsen, inte illa för någon som samtidigt passade sitt barn hela kvällen.

Bland killarna så blev det superfinal, då de tre starkaste visade sig vara väldigt jämnstarka.

Le Boz fick tänka till snart för hur han skulle lösa detta. Något nytt problem var inte aktuellt att lura upp deltagarna för, då de redan hunnit känna på de övriga hårda problemen som inte var med i tävlingen.

Hmmm...

Dead hang knockout.

Snabbt fanns det 3 stycken dead hang grepp på plats där Seko, Simon och Ry skulle få hänga.

"Vi behöver 3 frivilliga som kan stå på alla fyra åt deltagarna"

Tanken av offentlig förnedring skrämde iväg halva hallen efter att Trevor ropade ut de orden.

Change of plan.

Kort stund senare så hängde killarna där i varsitt grepp, Seko flög av efter en stund, och kvar hänger Ry och Simon som ser så underbart oberörd ut in i det sista tills han släpper greppet.

Ry hänger kvar i kamp mot sig själv tills han förstår att han faktiskt har vunnit.

Inga kommentarer: