torsdag 29 november 2007

Peter "Never say never" Lindmark


Peter Lindmark fortsätter envetet att ticka på i Stockholm. Som vi var inne på var det bara en tidsfråga innan han skulle göra den vänstra varianten av Code Red. Stort stort grattis. Ta en titt på Stefan på samma problem: http://animalstrength.blogspot.com/2007/09/code-red-brudberget.html.

I sann Stockholmsanda vill vi hävda att det finns två problem som utgår från samma sittstart. Code Red och Code Red OG. Unbegripable! Varför är distinktionen inte redan gjord? Stefans version är den naturligaste vägen upp från sittstarten medan Klem valde att addera en sittstart till Tromb. Att inte göra det till två olika problem känns som att stänga munnen när en stekt sparv kommer flygande, i synnerhet när varianter på Brudis ändå är legio.
Vi vet att Stefan tidigare har varit ute på korståg mot förekommande variantavarter och vi håller med. Houdini eliminini och campusinini bör inte vara poängberättigande i scorcardsammanhang. Dock anser vi att de två existerande varianterna på Code Red är så pass väsensskilda att de var för sig är, av varandra oberoende, tusenpoängare.

Foto : Per N

---

Vi fyller på och gratulerar också Per N som lyckades med att i lördags få slut på Tromb och så till sist i förrgår slappa den feta bitchen på Brudis.

---

Den eviga fan-vad-vi-är-stolta-i-Göteborg-över-våra-stiffa-grader-diskussionen fortsätter. "Fredrik" på Crimp kommer med följande gradöversättningstabell:
"Den [Nihilisten] håller 7a+ i hönö-grad, 7a+ i kjuge-grad, 7c i magic woods-grad, 7b+ i albaracin, 7b i bas cuvier-grad och 7b+ i gorge de houx-grad."
Säkert inte mer än 7a i kolisgrad. Vi skulle gärna se ett gradbattle mellan Hönis och Kolis.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Äh kolis är spot-on.

Björn Pohl sa...

"Den håller 7a+ i hönö-grad, 7a+ i kjuge-grad, 7c i magic woods-grad, 7b+ i albaracin, 7b i bas cuvier-grad och 7b+ i gorge de houx-grad."
Suck... kom upp ur sandlådan.

Anonym sa...

Larvigt.. Jag får lite känslan över att han kanske tycker att det är "coolt" med sandbagging.
Det lär dröja innan han gör 8a tror jag :)

bruno sa...

Ett förtydligande bara: Kommentaren avser inte Code Red utan ett problem i Göteborg.

Anonym sa...

Egentlige bär det emot att försvara Fredrik, slabdynospecialist som han är (alla vet ju att både slabbar och dynos är förkastligt) men i alla fall: Kommentaren på crimp var nog ett högeligen ironiskt svar på den lite löjliga frågan om huruvida graden var "omvärldsanpassad". Fredrik är inte den som sandbaggar i onödan, scorecardpoängkåt som han är...

lestef sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.