måndag 19 november 2007

Keep it a secret!

Varför Ali har kokat ihop ett litet hemlighetsmakeri kring helgens lilla ålandsresa förstår jag inte riktigt. Men det kanske han ändå gjorde rätt i. För det blev inte så värst mycket klättrat. I stället blev det en del av det här och lite av det här. Och det är egentligen inget mamma borde få reda på.

Som man kunde ana var det sjabbiga förhållanden: fuktigt och kallt. Knappast förhållanden som drar de stora massorna. Med brännarna till hands blev det dock hyfsat drägligt. Och jag måste säga att jag föredrar att huttradandes torka upp varje problem framför att vara på ett dammigt gym. Hade jag vetat om förhållandena före helgen hade jag ändå inte tvekat på att åka.

Under lördagen betade vi i mörkret av klassiska The Finnish roof, Swiss roof, Swiss roof direkt, Mellon och Super Mellon. Ali borde nog kunna fylla på med grader. Söndagen var egentligen inget att orda om. Hade inte urtoppnignarna varit plaskvåta hade söndagen givit oss stabila skick på Normipäivä och Tomis roof samt påföljande skumpa, cigarrer och buffé. Istället blev det bara ett litet trumpet träningspass och kallopsköttbullar på färjan.

Helgens höjdare var definitivt när Thug C sände Swiss roof. Förhoppningsvis snart på en Lowdown nära dig.


Nalle på Normipäivä.

Avslutningsvis vill vi skildra ett beteende som slagit rot på KV den sista tiden.

1 kommentar:

Ali sa...

Finnish Roof - 7B/+
Swiss Roof - 7B+/C
Mellon - 7B+
Super Mellon - 7B [Lägre grad, men ack så mycket finare enligt källor]