fredag 9 april 2010

Snart Focksta

Ryktena om konflikten mellan TBS och TUS har blivit så pass omfångsrika att vi tyvärr är tvungna att ta bladet från mun och lägga in en kraftfull dementi. Enbart tanken på att vi överhuvudtaget skulle ha något att göra med de lätt inavlade plattskallarna från norr är faktiskt skrattretande. Att de inte drar sig för förtal och personangrepp är högst talande för deras karaktär.

---

I onsdags passade vi på att ta en titt på Crackoholic och kan kort konstatera att filmen inte var i min smak. Lite väl mycket UR-dokumentär - som ett dokument över tradklättringen i Bohuslän är den dock bitvis intressant. Som vanligt blir man beklämd över den manliga slagsidan men det är ju knappast något nytt när det gäller klätterfilm.

Den stora frågan som vi bar med oss efter filmen var vad Alvaros och Katarinas möblemang skulle användas till.

8 kommentarer:

hassemannen sa...

Den där recensionen är faktiskt det sorgligaste jag läst på internet. Att skapa osämja mellan filmskapare på detta sätt bara för att få fler läsare till sin blog. Tråkigt. Jättetråkigt.

/Sydde

Anonym sa...

ja, att tjejernas insats bestod i att prata hus, familj och förhållanden kändes unket.

Andreas sa...

Hassemannen, då har du inte läst mycket. Filmen är ju tyvärr tråkig , jättetråkig.
Nån ljusglimt här och där men överlag känns det mesta ganska grått.

Andreas sa...

Oj, missade de tidigare ömhetsbevisen. Gick direkt in på denna.

Anonym sa...

Malin Holmberg klättrade så himla snyggt på Electric Avenue...kul att de klippte in Henrik i samma sekvenser...Old school vs New School...mkt inspirerande...mer av henne!

Jag som gillar dokumentärer tyckte för övrigt filmen var grym...men det är säkert ett ålderstecken...dock första svenska klätterfilm som är i närheten av att kunna hamna på TV...eller?

/T

hassemannen sa...

Jag har som policy att försöka köpa alla svennefilmer som kommer ut på skiva, som 8'or, köttbullar, TKAK etc.
Om recensionerna (de negativa) håller hälften av vad de lovar så blir det att vänta på torrent-versionen. Eller kanske helt och hållet skita i att se filmen ... man vill ju inte komma till sveriges baksida och bära en tragisk gigantisk moralkaka i bagaget.

Da Dog Kjell sa...

Jag slår ett slag för filmen, inte så mycket klätterporr som i andra klätterfilmer och för lite bouldering för TBS, men det är en riktigt bra film!
Var är mina möbler???

Clmbrdude sa...

Ett par klasser bättre än vad som gjorts i Sverige innan tycker jag (möjligen med undantag för Hårda Tag)

/D