tisdag 6 april 2010

Och så Sydde:

Blandsallad from Fredrik Sydstrand on Vimeo.Har Johan och Magnus kommit upp?

11 kommentarer:

Johan sa...

Johan har inte kommit upp...

Den är fortfarande kvar på listan men jag måste erkänna att det är lite skönt att inte ha så nära till Skarpnäck längre.

Man tål bara så mycket förnedring.

hassemannen sa...

Riktigt roligt att vältra sig i gamla klipp.

Dock så vi vill vi i TUS (givetvis i hyfsat berusat tillstånd) få meddela att vi befinner oss på 2010-talet ... har ni inte precis ätit grodlår och kräm bröllä samt druckit billigt franskt lantvin. Något nytt måste ni väl ha att rapportera?!

Och nej herr "jag tar ert nummer men ni får inte mitt", efter vårt möte på McD så blir ju bilden av den franska stjärnkocken allt klarare ... inte är vi bittra inte.

/Fransoise

Bruno sa...

Sorry Hasse, de rena referatens tid är förbi, i alla fall för tillfälle. Så smånigom kommer det nog att dyka upp en del från Font. Men som du själv vet så handlade det mest om att försöka hitta något som torkade så snabbt att man skulle hinna värma upp innan nästa skur satte igång.

Ni får väl för fan fråga om ni vill ha nummret (som en annan liksom). Jag fick ju nästan trycka in Linus fingrar i ett skruvstäd för att ens få ur honom siffrorna till hans eget nummer. Mr "Nummer? Nä ta Linus nummer... vi kollar inte telefonerna så ofta (som vi kollar på internet)" verkade ju inte så värst sugen själv. Inte är jag bitter.

För övrigt kan jag rekommendera Chateau la Nerthen som reas ut på Carrefour.

Anonym sa...

I see a controvercy (not controversy) rising up between hassemannen and bruno. Again created by a blog!

sydde sa...

Jag tycker mig också ana det. Det här är faktiskt det sorgligaste jag läst på internet. Att skapa osämja mellan klättrare på detta sätt bara för att få fler läsare till sin blog. Tråkigt. Jättetråkigt.

hassemannen sa...

Bruno started the controvercy and if it would not have been for Bruno, we would not have a controvercy. It might be the sadest thing for the climbing community ever.

I have tried to do the oposite of everyone who is reporting about the controvercy, saying that it does NOT exist. It was just started by a blog in order to get publicity. If this blog had not speculated, we would only have read it in some forums and it had never been a controvercy.

i have never been involved what so ever in that controversy that Bruno started. It is sad that he has continued over the years creating personal controverses like this. During the last 10 years he has created several personal conflicts like this.

Anonym sa...

Busted Hassemannen! You wrote controversy and controverses instead for controvercy an controverces.

As for the condrovercy creaded by bduno. I agee it is the sadist thing that has happened in the history of internet. Shave on you bduno and shave on your blog.

hassemannen sa...

Det bär mig emot att länka till Brunos dottersite så därför gör jag det inte. Dock så borde det vara länktvång till bitter-tråden. Jag trodde i min enfald att jag var Sveriges bittraste människa men efter Mr. Worlds-Largest-Site-Ever's senaste utspel så får jag nog lov att ta ett steg tillbaka till enbart Norrlands bittraste. (den som hävdar att det heter "mer/mest bitter" har bevisligen inga släktingar inom journalistkåren)

Det var riktigt trevligt att få träffa på Bruno och Jocke. Synd bara att vi inte (pga regnet) kunde sammanstråla och bidra till ett stycke fontanhistoria. Men jag tror i min enfald att sammanstrålningen kommer senare under säsongen.

För övrigt så är allt Syddes fel. Han sitter mitt i kontaktnätet och sprider osämja och vägrar distribuera kontakter.

sydde sa...

Bruno har snackat mycket skit om dig sen han kom hem från font Hasse. Han sa att du hade låst ett problem som han ville känna på. Han fick stå nedanför och titta på medans du och dina polare körde, och vart förstås jätteledsen. Du kan dementera men det kommer bara att få dig att verka ännu mer skyldig.

Carlos sa...

Detta är ju skandal! Det hindrar ju utveckligen av sporten. Jag har inte velat avslöja det tidigare men anlednigen till att folk inte klättrar svårare i Ume är att Hasse och Linus har låst en massa projekt.

Ledsen H&S men jag kunde inte hålla det hemligt längre. Ni slår väl inte mig med järnstången igen?

Magnus sa...

Jag ska ut och knacka till greppen på Hasse och Linus projekt nu medan de håller sig i fontan.

Ja är in´t heller bitter...

/ Magnus