torsdag 29 april 2010

E-tuna bouldercup

Bouldercup - Eskilstuna, damernas final del2 from Anders Sörensson on Vimeo.Till slut tror jag att problemen blev ganska bra om än något för hårda. När man bygger för tävling oroar mig sig alltid om man träffat rätt i svårighetsgrad. Erfarenheten säger att om man är orolig att det är för lätt så blir det nog ganska bra, som boulder-NM på vildmarksmässan. Är man rädd att det är för hårt: bygg lättare. Det har inget med nivån på de tävlande att göra, bara att det är en annan sak att klättra i tävlingssituation jämfört med när man bygger och har beta i kroppen.

Vi diskuterade tävlingsformat en del. Återkommer när tankarna klarnat lite. Helt klart är dock att tävlingssäsongen bör sammanfalla med inomhussäsongen dvs. november till januari. Att så pass få lockades från Stockholm berodde till viss del på vädret. All heder till alla som var på plats. Kul att träffa människor från lite här och var.

I samband med att vi var i Sörmland passade vi även på att kolla in några lovande block. På Tväröstenen hittade vi spår av borstning.

Alfguzz for president 7b+.

Kul att se att det finns hopp för oss som närmar sig post-35 kategorin.

1 kommentar:

anders sa...

Fint block det där, har ni lust att avslöja vart det ligger ;)