måndag 19 april 2010

Sex...

... månader fyllda med skador, arbete, sjukdomar och annat jox som fått den senaste tiden att känns som totalt jävla mörker.

Lite likt Eyjafjallajökulls askmoln känns det som. Är det verkligen molnfritt? Finns bara ett sätt att ta reda på det. Ringer Molgan och hoppas på att han svarar.

Ågesta är alltid aktuellt på något vis. Det är ju hyfsat självklart varför. Det är fint. Finns flera områden. Bäst av allt, det kommer snart en pappersförare. Det första bandet av vad som kommer att bli Stockholms Boulder förare.

Nja. Det är kanske inte den bästa anledningen. Det finns faktiskt ännu många ogjorda linjer i skogen. Det om något lockar en att vakna lite tidigare och sluta med bullfrukosten på det lokala bageriet som bidragit med ex antal midjecentimeter.

Christer H som håller på och tar fram föraren tillsammans med John P efterlyser just nu borstglada nytursmakare till Ågesta skogen. Är man osäker på värt man ska börja, så kan man alltid ställa en fråga på Bloxc.

I lördags så gällde Secret Valley, ej att förväxla med Hidden Valley. Logik?

Molgan, aka Chrille, bjöd på rundvandring som vanligt. Stockholms trevligaste guide?

Lycka presenterade sig i form av en stålborste. Dröjde inte länge innan några linjer uppenbarade sig.

Få aktiviteter som höjer livskvalitén så pass mycket som en regelrätt borstning. Ju skitigare man är, desto bättre mår man. Platsar man i någon reklamfilm för tvättmedel så vet man att man gjort något bra.

Ett par klassiker i området som man ej bör missa är ’Shemale Jonas’, samt Påhlmans ’UFO’ som bjuder på klassisk Stockholms teknik.

Inomhuskidzen som vill söka sig ut i skogen utan behov av grundläggande fotteknik kan ge sig i kast med nya linjer som ’Shit, Shave, Shower’ och campuslinjen ’Finnair’ som bjöd på en minst sagt oväntad flygtur. Tack för spotten Jimmy!

1 kommentar:

mrjling sa...

She-Male Jonas!! Jag minns det som igår!