fredag 12 juni 2009

WC

"Vad tror TBS om kidsen nere i Eindhoven?
Daniel Andersson till semi, Joakim Berglund 52 plats och sist men inte minst Björn Strömberg på en... lite längre ner som Anja Hodann fint sa!
Vem vinner hela skiten då? Kilian eller.. jag tror på ett riktigt wildcard och drar till med Lopata!"


Heh?


Tävling?


Typiskt oss alltså. Ha en massa oombedda synpunkter om saker som vi egentligen inte bryr oss så mycket om. Men här har vi ett undantag! Världscupen? Har den ens varit intressant sen Simon Nadin dammade ur kritpåsen och la skorna på hyllan?

Tävlingar är mest intressanta när de ger upphov till diskussioner på 8a.nu. Senaste tidens formatdiskussion är dock en gäspfest. Jens har säkert rätt i det han hävdar men vem bryr sig egentligen om att vinnaren av kvalet inte vinner finalen? Pallar du inte trycket av att gå ut sist? Tough luck! Skaffa dig numret till en bra idrottspsykolog. Ska man ändra formatet kanske man borde ge publiken ett fett köttben. Well, jobba inte ihjäl er för våran skull.

Men nu är det ju några bekanta som deltar och då blir det lite intressant ändå. Vi unnar verkligen Böna, Mr Andersson och Usane en plats överst på pallen. Den inbördes rankingen? Svårt att säga då vi sällan ser Strömberg klättra men om man får döma av tävlingsresultat känns ju Anjas tips rimliga ut.

4 kommentarer:

Bruno sa...

Hey, här orerar man högt och ljudligt om sitt ointresse och så slutar det ändå med en SMS-växling med Usane. Lita aldrig på oss...

Danne - I semi. Grymt jobbat!
Jocke - Övertaggad och brände en del på det. Borde kanske ha toppat några problem till enligt egen utsago. Han verkade ändå förhållandevis nöjd.
Björn - Klart missnöjd över sin insats och det kan vi förstå.

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Carlos sa...

Dessa anonyma modiga typer...

Linus sa...

Det är inte helt omöjligt att Danne går till final!