torsdag 18 juni 2009

Midsommar

Låt se här nu.

Daniel har blivit uttagen till landslaget. Geir har gått 8b i Östnora. Inte mycket som händer i klättersverige just nu utöver rätt självklara saker. Att Daniel och Geir lyfter klättersverige med sina prestationer är vi många som väntat på. Nu är det bara att vänta på den övriga horden. En vacker dag så kommer dessa VC och 8b prestationer att bli vardagsmat i Sverige. Tills dess så kan vi övriga bara sitta och kolla på, samt fråga oss själva varför vi inte släppt sargen och kommit in i matchen.

I nuläget packas väskor och sista minuten samtal jagar bilplats till Bohus där mertalet av hungrig tomtar bestämt sig för att närvara under semesterns inledande veckor. Lofoten och Tromsö verkar bli nästa anhalt för den mer rutinerande skaran. De större nyheterna vi väntar på lär komma från Grönland.

Redaktionen då? Bruno är M.I.A. i nuläget, yours truly tar en lång och välbehövd vila från klättringen, och kommer göra allt i sin makt för att trotsa Darwins lag med den obligatoriska JD flaskan i handen. En urspårad resa till de värmlänska skogarna för att jaga en inoljad spädgris hade suttit bra, men så pass aktiv orkar jag inte vara.När jag tänker efter så passar det nog bättre med en kaffekopp i handen och någon trevlig blaska som sällskap i hammocken. Lämnar de brightare aktiviterna till folk som sköter sånt bäst för denna vecka. Sen blir det stängt på redaktionen, fram till vecka 30. Möjligen kommer Robo få gästspela lite med och lägga in uppdateringar från SA.

Trevlig midsommar.

1 kommentar:

Anonym sa...

WTF, Lämna oss i sticket utan Bruno i 5 veckor! U suck!!!