tisdag 23 juni 2009

Now boarding...

Sakta kommer den krypandes, i samma takt som det ökande antalet YT-filmer klickats fram. Inte finns det heller någon tablett som någon maskeradklädd mummitroll gör reklam för. Ja, det är resfeber jag skriver om.

Inte sen klassresan till Abisko -92 har det varit så illa. Sömnlösa nätter med kallsvett, varvas med mardrömmar regisserade av von Trier där man kokar av ilska när man inte kan etablera sig på en 5+. Hur kommer denna resa egentligen sluta? Förmodligen med en klassisk splitter i pekfingret dag 1. Tur att priset på minneskorten rasat den senaste tiden. Man hinner fota en del med 32 Gb i kameran.

Hur blir det för er? Vart åker ni iväg på semestern? IP loggen fylls med frekventa läsare, men kommentarfältet står tomt, vilka är ni?

Vi tar en snabb, 25 minuter, återblick och tittar på fjolårets SA film. Och hoppas på att vi kan leverera en lika fin film i år.

Hej så länge, trevlig sommar till er alla önskar vi på TBS redaktionen.

5 kommentarer:

Pär sa...

Blåberget?

Kalle sa...

För mig som bor i Afrika (tillsammans med Fonky de enda läsarna av bloggen på denna kontinent?) är det semester att komma hem till Svedala!

lajfstajl sa...

Jag ær Kalle. Jag ær i KBH. Ha en riktigt go sommar boyz!

Anonym sa...

wille jobbar tydligen hela sommaren... blir enbart underhållsklättring inomhus. blää.

Linkan sa...

2-3 veckor Lofoten i augusti, bara bouldering =)

Ha en trevlig resa!