lördag 9 maj 2009

CF

Finns det någon annan träning/idrott som i princip förutsätter att man har en blog? Vissa av dragen från klättervärlden känner man igen. Man startar en blog, skriver om sina prestationer och mottar sina vänners gratulationer i kommentarsutrymmet. En och annan surkål hittar dit också men det friskar bara upp.

[Grekiska] 10 x 1 Coach Sommers wrist pushups, 8 - 8 - 8 - 8 - 8 - 8 - 8 - 8 Tabata pushups samt 11 x 2 L-seat pullups. [/Grekiska]

Vad har hänt med de gamla klättrarna egentligen? Varför denna vurm för träning utan mål? Fascinerande att beskåda tokerierna på ett säkert avstånd. I vanlig ordning är vi för mångfald. Är de glada så är vi glada. Vad var oddsen på att die Kraufmachine torskade dit? Nä just det, spelbolagen tog inte emot några spel på det.

http://tomtarnapaloftet.blogspot.com/
http://rackempackemandstackem.blogspot.com/
http://wookietherookie.blogspot.com/
http://mrjling.blogspot.com/
http://stickydamp.blogspot.com/
http://m-force.blogspot.com/


Håller man på med Cross-Fit ska man ha en blog. Jag svär, jag skulle inte bli ett dugg förvånad om jag hittade Antonssons och Bohmans CF-blogar, Paladinos rakningsblog och J-Rocs squashblog skräpandes där ute på internet. När Bruno blir gammal ska han starta en umbrella strip-blog eller en chair strip-blog - finns på Westlings gym enligt uppgift - föreställ er Bruno till Joe Cockers mustiga stämma. Tillbaka till CF, låt oss ta en titt på The Load, denna gång i klättringens värld. Vi vrider klockan tillbaka till februari och ser på debaclet vid Angle Allain i Rempart. (btw snygga muscle-ups!)



//J-FORCE

4 kommentarer:

Pär sa...

Haha, hur kul som helst! Nu, ut och dricka morgonvinet.

Bruno sa...

Kan ni se filmen?

Den syns i preview men jag får inte upp den här.

Pär sa...

Vi kan inte se filmen.

Anonym sa...

Prestationsive och bloggar går ihop