onsdag 13 maj 2009

Ångest och dynga

Det ryktas att Linus uppe i Umeå har FA-ångest. Sittstarten till Return to sender i Mosjön är fortfarande ogjord och Linus vill väldigt gärna vara först upp. Men nu till helgen kommer det upp folk till Mosjön och då kanske någon annan hinner före. Jobbigt, i synnerhet som det finns notoriska FA-hetsare i sällskapet. Det är avtändande för klätterglädjen med den hets som uppstår när det gäller oklättrade problem oavsett hur fina eller fula de är. Ofta brukar det börja i en lugn och sansad stämning men i takt med att problemet löses brukar folk hamna i den berömda tunneln där allt är svart förutom FA som i rask takt närmar sig. Någonstans däremellan brukar jag sjappa någonannanstans.

Obligatoriska skydd för Linus i helgen. Glöm för allt i världen inte suspen.

Det var kul att vi fick uppmärksamhet på dottersiten i går. Det är bra för våra besökssiffror, vilket i sin tur gör våra affärspartners glada och i slutändan Bruno och Die Krautmachine äckligt rika. Av ryktesspridaren Jon Smedsaas bidde det dock bara en tumme, knappt det ens. Ryktesspridaren får man nog söka efter på hemmaplan och ze Kraufman var ju teoretikern bakom dottersitens avskaffande. Självklart har vi gjort oss skyldiga till ett och annat felsteg men vi lär oss hela tiden och en sak vi lärt oss är att man gör säkrast i att kasta skiten i medvind eller i vart fall sprida den jämnt för bästa grogrund.

6 kommentarer:

Anonym sa...

FA är lika med sportbilar, axelmuffar och spetsiga modepjuck.
/ Dyngpojken "som enl bygdens kvinns är välhängd"

El Paco sa...

Linus är en dålig människa.

Ji-ja sa...

Kan någon re-posta Ali's kommentar som försvann från 8a?

//J

Linkan sa...

Noo.. ännu en dag i Mosjön utan FA.. buhu .. och snart kommer Sydde upp.

Det blir bara fulbeta! Räkna inte med något annat! :P

Bruno sa...

Har inte du lagt upp film på problemet någonstans?

Linkan sa...

Jo, jag vet :P

Fast nu är det inte riktigt i betan det sitter på den här, det är mer utförandet. Jag har faktiskt svårt att se hur betan skulle kunna bli mycket enklare än vad den är på Return to Sender Assis.

På väggen så finns det 5 grepp att använda sig av för att nå toppen. Inga grepp är dåliga.

Det finns massor av fotsteg.
Alla är dåliga.

Jag förstår faktiskt inte varför jag eller någon annan här uppe inte kommit upp tidigare.. det ser som inte ens svårt ut när man klättrar.