tisdag 7 augusti 2007

Efter semestern kommer solen

Lite blandad kompot. Lite surt att få läsa om Bolanders nya 8a DWS så fort man kommit hem till 08, det hade varit rätt nice att vittna. Hoppas karln sätter upp fler tuffa turer ute i skärgården.
Vad finns det för DWS möjligheter i Stockholm? Kanalklippan vid Danvikstull skulle möjligtvis vara något om det inte vore för den pissiga hyllan och de eviga turisterna som gapar från de förbipasserande båtarna.

Vi ser att Kalle Olsson kommit igång igen i Franken efter att ha varit riktigt sjuk i en vecka, olyckligt nog fick han tom läggas in på sjukan I Nurnburg? ett par dagar. Den tyska sjukhusmaten tycks ha gjort honom stark igen, då han väljer att gradera Die Zwei Muskeltiere utan det extra pluset.

Större delen folket tycks börja röra sig hemåt vid detta lag.
I Schweiz så gick det väldigt bra för LeStef som lyckades klämma till det fina pinch problemet Salamandre 8A+ som har en fin lista med bestigningar från andra strong boys.
Än befinner sig Perminator där nere, väntar med spänning på att få höra om hans ticks. Han visade god form på Åland efter ett kort besök. Det ska tydligen ha vara en evig battle om vem som skickar 8A i Swiss enligt en anonym källa. Är det möjligt att Octopussy är sommarens mest repeterade 8A problem? Han kommer att få god konkurrans när Brizzy har landat, vilket han bör ha gjort vid detta lag. Grabben är i god form igen. Hans recept för den nya formen är något oortodox som inte bör nämnas här.

Jon befinner sig fortfarande i Lyon, tror jag. Sist jag hörde något från honom så höll han sig till La Balme craget. Som onekligen ser väldigt nice ut, http://perso.orange.fr/pbatoux/photos/balme.jpg

I övrigt så kan vi meddela att Anja blivit bjuden till en Mad Rock tävling i Salt Lake City, hon flyger snart. Håll tummarna!

Efter att ha tjatat lite på John och Chris så har de gått med på att skriva något om deras resa kors och tvärs genom Europa. Kommer inom kort... de e najs.

Inga kommentarer: