torsdag 12 juli 2007

Skit

Det har varit en del snack om skit den senaste tiden. Karbin har fått för sig att smälla upp sin femtusenkronorskorv från Ergo. Tyvärr. Vi har rynkat på näsan och höjt på ögonbrynen. "It's only good for the bin" har det hörts viskas.

Ali matar på:
"Gissa om de hade roligt när de skulle själva plocka upp den från mässan. Jimmy > Pete : "You guys are on your own" Halva skiten gick sönder när de började flytta på den. "


Karbin är inte den enda klätterväggen som dras med skit. Enligt obekräftade källor ligger det en stor svampformad hög på den nya Klättergötlaborgaren. Samma obekräftade källa menar också att svampen gick loss för hisnande 350.000 kr. 350.000! Det är en del pengar det.


Vi listar dålig skit som gymägare kan spendera pengar på:

1. Svamp.

2. Korv.

3. Strukturväggar typ ERE och Entreprises eller, ännu värre, någon av Cruxs tjeckoslovenkroatiska underleverantörer.

4. Campusboard. Den tar yta. Ingen vill ha den - förutom ett fåtal parasiter som man ändå inte tjänar några pengar på. Fast till slut brukar den ändå komma upp för att slippa allt tjat. "Vertikal är helt värdelöst - för de har ingen campusboard" . Och vilka är det då? Det är ju vi! Team Bruno är 30 procent av Stockholms campusbrukare.

KC gjorde helt rätt som byggde sin nya vägg i plywood. Bra och billigt. Kanske inget för de allra bästa men helt rätt för alla andra.

---

Vad är det med Christopher? Ena dagen sitter han och bölar om sitt trilskande finger. Separationsångest tror vi att det kallades. Andra dagen går han ut och klättrar 7c block. Snacka om att skapa trovärdighetsproblem. Men vi säger som göteborgarna: Gött mos i olyckan!

Och så får vi inte glömma Assar som går och tröstklättrar 7c+ när alla vännerna är i Southafrica.


---

Vi avslutar men riktigt dålig skit:

2 kommentarer:

Anonym sa...

Campus. Hell yeah!

Anonym sa...

Kanske är det en riktig skitsvamp på domen, men enligt andra rykten i etern, så var den en kompensation för försenade väggar, dvs de fick en hög skit på köpet.