lördag 21 juli 2007

Lisa Rands är inte en subba

Vi vill poängtera en sak: Det är inte ok att skriva vad som helst i kommentarerna. Vi undanber oss personangrepp och allmänt kränkande kommentarer. Bruno har ensamrätt vad gäller personangrepp. För att ni inte skall missförstå oss så har vi ingenting emot Jens eller 8a.nu. Jens har lagt ner mycket energi på att utveckla en site som har berikat svenskt klätterarbetsliv på ett alldeles strålande sätt. Dessutom har han bultat upp otaliga leder på västkusten vilket är värt mycket respekt. Det är mer än de flesta har gjort. Vi finns till för att för att fylla ut och rätta till samt kanske då och då hitta på och skapa missförstånd och vanföreställningar.

Känner du agg mot någon eller har ett nedvärderande sätt att uttrycka dig på: Håll det för dig själv.

Skojigare saker. Vi har hört talas om Kyrkberget långt uppe i ingenstans. Norrlänningarna har pratat om en klippa som överträffar alla fantasier vad gäller sten i Sverige. Då det tydligen ligger mitt ute i ingenstans, Dag förklarar saken ganska vältaligt i sin kommentar på 8a, är det ingen som riktigt orkat ta tag i saken. Men vilken pärla:
Bortsett från att det pratas om multipitch. Hur traddigt får det bli egentligen? En eloge till Jonas fantastiska mustach. Klädsam.

Inga kommentarer: