onsdag 23 maj 2007

Sydde tangerar

Det blev lite ensidigt igår. Därför måste jag säga att jag gillade Jens recension av Solution och Super-loco. Bra med ett jämförande perspektiv. Mer sådant.

Sydde har varit i farten och nypt ett olöst problem på Kraftstenen. Här är hans egna ord:
Först går man rakt upp från ss, sen typ fyra move åt höger innan man går upp. Följer ganska väl linjen som är ritad i föraren Kruxet är att bli vän med två små vassa krimpers
Vi tillägger att linjen är med i föraren och kallas Doktor Banner. Sydde är också inne på superhjältetemat (även om vi tvivlar på att Buttman platsar i samma heroiska sällskap som Johnny Puma, Läderlappen och Dr Banner) och döper problemet till Marvel. 7c för er som undrar. Travergrad?

Bäckis var rätt nära att göra Buttman i godstil i går men blöta grepp på slutet satte stopp för henne. Hon har tidigare gjort problemet men en häl hade tydligen förirrat sig bakom ett uteslutet grepp. Inte för att det egentligen gör problemet lättare men greppet var tydligen uteslutet så då får man tydligen inte räkna ticken. Bouldring när det är som tråkigast. Det fånigaste problemet i denna kategori är definitivt Mantra (6c ;-)) på Brudberget. Du klättrar förbi ett stort jävla horn som du absolut inte får röra med någon del ovanför skrevet. Men sen, då ska man minsann rocka över på den. För att citera TKAK igen. Denna gång Kalashnikov: ”Sthlm är väl inget att ta efter när det gäller etik, landningar, uteslutningar, kvalité eller regler? där finns det ju liggstarter.. i rest my case”. Kan man egentligen bestrida detta? Nej... eller jo. Det är högre kvalitet på problemen i Stockholm. Det kanske främst beror på att utbudet är större. Men jag skulle gissa att sunkområdet Brudis har fler klassproblem än alla skravelområden. (Det här lär jag få äta upp).

Tillbaka till våran lille favorit:

Inga kommentarer: