fredag 4 maj 2007

Botkyrkas fajnest kommer med sorgebesked

R.I.P. T.L.K. Fattades bara det. Man får väl byta grupptillhörighet nu när hip hop inte funkar längre...

8a.nu är en outsinlig källa till inspiration och vi tröttnar aldrig på att ösa därur. För några dagar sedan gjorde vi en snabbrecension av Solution.Idag snubblade vi över en recension av samma sko på 8a.nu. Solution har gjort ett djupt avtryck på författaren som kommer med ett ordentligt köpråd. Recensionen låter som de där bokrecensionerna ens klasskamrater kunde haspla ur sig på högstadiet när de ogenerat stod och läste direkt från baksidan av pocketboken. Man kan fråga sig om Johan Svensson faktiskt har skrivit den där recensionen själv eller om han bara har kört copy-paste från La Sportivas nyhetsbrev. Vi skulle faktiskt rodna om vi publicerade något i närheten av följande load of old bollocks:

"the best shoe on the market"
"possibility to resole more than twice"
"the shoe RETAIN its aggressive form"
"perfect fit independent of foot-shape"


Vi tror starkt på Solution på branta underlag, där tillhör skon de bästa, men när det kommer till vertikalt och sva är vi mer tveksamma. Troligtvis är ett par gamla hederliga lace-ups att föredra på dessa underlag. De övriga tre påstående lär knappast ha verifierats av recensenten. Har vi hört dem förr? Har de stämt förr? Bollocks.
---

Ganska lugn vecka annars. Bosma och Robin slog runt ordentligt i NY på väg till Kalifornien. Ryktet säger att "alla" ska till Svarttjärn i helgen, både lördag och söndag. Inte så konstigt med tanke på ryktena om att graderna reas ut. Det gäller att passa på nu innan de nya, bättre graderna börjar gälla. Få som levererar men som bekant behöver man inte leverera för att omnämnas. Mathilda har varit förbi på Örnberget och gjort några bra försök på I'll be back. Mest problem hade hon vid läppen där ett grepp har gått sönder. Resten borde ha varit en barnlek för henne. Flamman är ordentligt på gång och snöt Olof E och Gute-Anders på Sator. Intressant privat three-horse race på scorecardsrankingen. Jag sätter mina pengar på att åldermannen i sällskapet "äger" kidsen när året är slut. Trots att Olof bor i Uppsala har han en imponerande kapacitet och borde kunna knäcka ungdomarna på några få helgbesök. Flamman kommenterar dock detta med ett "ofta".

---

Vi gillar skarpt Pelle, Anders och Sampan i The Chrysler. De har dessutom varit med i otaliga ruinproduktioner. Nu dyker de upp i kommande Meatballsfilmen. Vi hoppas kunna medverka på en lite sneakpreview av filmen.

---

Inga kommentarer: