fredag 28 augusti 2009

re: Taco

Vi avslutar veckan med ännu mera redaktionell reklam. Steklund tyckte att vi haft ett överdrivet KC-fokus den senaste tiden. Kanske inte helt sant eftersom vi pushade på för KV-evenemanget för bara några dagar sedan. Men visst, vi är kanske lite sent ute med att pusha för BO. Hade det inte varit för de heta tacodiskussionerna som fullständigt proppade igen bloggen hade det skett för många många dagar sedan. För det har verkligen kliat i fingrarna att bygga efter sommarens långa uppehåll.

Har ni inget bättre för er i kväll borde ni verkligen bege er till Karbin. Nya grepp, nya problem och massor av priser lockar som vanligt. Vad man heller inte ska glömma är att deltagarantalet brukar vara lite svagare under de första BO, vilket naturligtvis innebär minskad trängsel men framförallt: större chans att vinna något.

Apropå tacos och lustiga matvanor så väcktes ett sug efter köttfärs när jag läste Syddes rader om ICA:s köttfärs (liksom ett stort sug efter tacos vilket ämnet som sådant genererade). Undertecknad har en svaghet för råbiff dock inte så värst kräsen på kvaliteten. Det har hänt mer än en gång att ett paket köttfärs ätits upp direkt ur plasten med enbart en lite salt och svartpeppar som resultat. Tyvärr är det nästan helt och hållet slut med det sedan butiksmald köttfärs numer har hamnat på Naturvårdsverkets röda lista.

2 kommentarer:

hassemannen sa...

Kommer ni upp till Umeå under senhösten så ska du få äta rå älgköttfärs tills du blir less. Mao äkta veganmat (dvs. planterad, uppvuxen och skördad i skogen) av absolut prima kvalitet.

Jon sa...

Det låter som en helg i Mosjön eller är det stängt under jakten?