måndag 31 augusti 2009

DB PshU Row

Sommaren börjar lida mot sitt slut och det märktes denna helg som spenderades på landet som varvades med vedhuggning och matlagning.

Vedhuggning är en trevlig sysselsättning när man känner sig pigg och fräsh i kroppen. Ibland kan det sluta riktigt illa. Vilket det höll på att göra för AK så sent som igår när han satte yxan i foten. Underskattade styrkan och klöv igenom en genomrutten stock. Kom undan med en trasig sko och en rispad tå. Note to self: Stålhätta!

Ordentligt utvilad efter en helg i den friska luften blir det dags för WOW. DB Pushup Row varvat med DB Thrusters x 100.

Alltså; Välj ut två stycken hantlar som motsvarar 25% av din kroppsvikt [AK c:a 83 kg x 0,25 = c:a 21 kg], utför sedan DB PshU Row tills du inte orkar mer, gör sedan lika många DB Thrusters, för att sedan fortsätta med DB PshU Row.

Repetera tills du gjort 100 stycken av vardera övning. Försök att jobba mot klockan så att ni jobbar flåset, inget maskade!

Ovan ser vi Ludde som återhämtar? sig efter ett ordentligt pass. Vi på redaktionen vill passa på att önska honom lycka till i helgen då han ställer upp på Crossfit SM. Enligt djungeltrumman så ligger han riktigt bra till för en pallplacering.

9 kommentarer:

Anonym sa...

lustig matte.

AK sa...

bättre?

anderss sa...

Hmm, ska dom väga 25% av kroppsvikten totalt eller var och en för sig?

AK sa...

var för sig.

Anonym sa...

Kvinnofälla?? Lätta leder utomhus till tjejer eftersom det bara är tjejer är dåliga nog att klättra lätta leder.

Vilket upplägg, det här kommer att bli bra. *hämtar popcorn*

Anonym sa...

Are you on drugs?

Bruno sa...

Alltså. Det går inte att hantera den där typen av information. I princip gör det sig väldigt bra okommenterat.

Peter sa...

Kollade resultaten och Ludde verkar ha brutit inför pass 3? Någon som vet varför, han låg ju ruggigt bra till efter pass 1 & 2.

/ Peter M

AK sa...

Obekräftat. Men det sägs att han drog på brölopp.