fredag 21 augusti 2009

I fokus

Mansfester

Igår kväll var det ganska glest på verket. Helkväll på Flaten till tonen av en nytrimmad DT. Sydde gjorde Baretta, Stark-Erik Sumitomo och Peter Columbo. Flamman svor mest. Vi noterar att Peter modigt sätter 8a på Columbo. Big up! Nu var det några år sedan sist vi gick den men att sätta den som 7c tja… the finest fiction sen Tjock-Steffes Dieter.

----


Klätterverket inbjuder till någon form av heldag i samband med premiären av The Sends den femte september. Det blir workshop med Björn Bergman samt något ytterligare evenemang innan det är dags för filmvisning. Mer info om detta senare. Efter diverse dubbelbokningar fick premiären flyttas till SF-biografen som ligger vägg i vägg. Så förutsatt att filmen är bra så kan filmvisningen bli en rakt igenom trevlig upplevelse. Enligt ryktet lär Shawns tips till blivande filmmakare vara att inte göra film i Sverige. Vi gissar på att det inte handlar om revirpinkande utan snarare att den svenska marknaden är för liten och att svensk sten icke göre sig på film.

-----


Denna mansfest följs av ytterligare en. En helkväll med Sharma. Fantasieggande eller hur? Vi tänker oss en vända på söder innan taxin går till Berns eller Riche och har man tur kanske det också vankas lite nacht spiel allt medan Said spelar olika instrument. Så kul kanske vi inte ska ha. Chris visar bilder, Said intervjuar och sen spelar Said olika instrument. Och sen blir det utlottning av prylar och sen blir det konfetti samt åter en liten titt på The Sends. 160 eller 200 kronor kostar kalaset.

En del gillar att gå på såna här jippon. Andra inte.

9 kommentarer:

Rb sa...

Det riktigt kryper i mig när jag ser att Said skall spela. Why?

AK sa...

För att han är grym.

Björn sa...

Said ÄR grym. På sant!

Bruno sa...

Instämmer! Kan säkert bli kvällens höjdpunkt.

Martin sa...

Go Petter! Go! ;)

Anonym sa...

Peter.
Sumitomo.

//Blogpostcorrection.com

Bruno sa...

Sorry!

Fixat.

andreas sa...

vad är en workshop?

Mensa sa...

www.justfuckinggoogleit.com