fredag 21 september 2007

VM

På det stora hela är vi nöjda med resultatet från VM. Anja och Angelica hade man kanske trott skulle gå till semi men när startfälten är extremt jämna kan allt hända. Bollen är ju rund och ringen har fyra hörn som bekant. Sennelöv får stå för det positiva inslaget. I vanlig ordning sticker han ut och överaskar positivt. Som en gammal Münster blir han bara bättre och bättre med åldern. Alltid skönt när old-boys visar var skåpet ska stå. Låt Calleberg och Björnestedt representera nästa gång så har vi säkerligen en plats i semin bokad.

Vi tycker också att Carl-Olas och Bönans insatser är in-the-money. Visserligen hade det varit schysst att bli positivt överaskad men det är en tuff värld utanför Sverige och de slog i allafall en fjärdedel av startfältet.

Men, där finns en detalj som stinger i den nationella själen. Finnarna. De skickar in en nalle som placerar sig på en provocerande femte plats. Provocerande. Ska det behöva vara så? Kan vi inte skicka in någon av förtidspensionärerna Belhaj eller Bosma? Den senare är helt klart i gott slag.

För vidare VM-rapportering hänvisar vi till våran dottersite som har skickat en delegation till klätterspektaklet. Även om de är ena riktiga klåpare på det här med resor förväntar vi oss att de ska ta sig fram innan det hela tar slut.

Inga kommentarer: