fredag 14 september 2007

IT'S A MANS BAG!

Troligen är Annikas 8a flash den grymmaste prestationen i år. Det blir svårt att bräcka i alla fall. Malin gör bra i från sig i Göteborg och kanske kan göra något liknande. Hon har dokumenterat god uthållighet och nu när hon börjar trampa in på killarnas domäner kan det bli något.

Vi älskar generaliseringar. Man kan utrycka sig hur svepande som helst och komma undan med vad som helst. Generellt kan vi säga att tjejer formligen suger på att klättra gymnastiska inomhusleder. Det enda de duger till är små ballerinasteg på vertikala väggar. Det är lustigt. För så är det inte alls. Egentligen. Ingen av tjejerna vi klättrar med är dugliga på svahällar.

8a har fortfarande en god väg kvar innan de är uppe i Jan Os klass när det gäller sköna uttalanden. För er som har glömt Jan O tar vi åter fram BMs klassiska rader:

"Hur den här skinntorra och förvirrade gubben hamnade på vår respektsida är ett mysterium även för oss. Den enda tanke som snurrar i huvudet när man ser honom är ju att han förmodligen skulle brinna bra om man la honom i en första maj-brasa. Men det är ändå nåt visst med någon som lyckas reta upp PK-maffian på ett sätt som gör bröderna Birro gröna av avund. Vi tar det från början: Sida-kärringarna missförstod med flit, George W Bush ÄR en jävla texasgubbe och vem fan kan inte känna att det får räcka med bög-frågor när martyrerna i RFSL gnäller som värst? Det har ju gått bra att vara både politiker och dum i huvudet i alla år, inte ska vi bryta den principen nu bara för att några lobbyister behöver bygga upp sin offerstatus?
Nåja, han lämnade riksdagen med stil i alla fall. "Det är inte varje dag en man blir ersatt av tre kvinnor". You go Janne! "

Inga kommentarer: