söndag 2 september 2007

Hårda tag

Det har sänts hårt i helgen. Både en sjuk Boz och le Stef plockade åtråvärda första och andra rep. av Raz Soul Fly. Boz passade också på att sända projektet som går direkt genom taket, So i Fly 8a+. Tyvärr var dansken Jens ofin nog att visa prov på god teknik och la ett knälås på slutet av Soul Fly varvid hela problemet förlorade sitt fina b till förmån för ett a+.
Bild från Rasmussen. Snodd från 8a och hittas säkert på vkcenter.se

I Malmö har några andra av landets starka klättrare samlats för att tävla om häpnandsväckande 10 lakan. Finalen lär tyvärr ha varit lite väl teknisk för vissa klättrarna och ett visst missnöje över ledbygget har vi kunnat ana. Som vi alla vet är det givetvis Henrik Sennelöv som vinner när det är tekniskt. Vem annars? Som om inte det drog också Jenny in sin del till hushållskassan. Stort grattis till båda. De har alltid varit våra favoriter. Nu lär det bli middag på "Maggan" hela året ut.


Hela resultatlistan finns för allmän beskådning: http://www.malmoboulder.se/resultat.asp

3 kommentarer:

Anonym sa...

Man får nog säga att problemen var lite hårda/misslyckade då de första 4 problemen fick totalt en urtoppning av totalt 13 deltagare - dåligt utfall... Detta ledde ganska tydligt till att många var ganska sura och frustrerade när de kom till de 2 sista problemen. Starkt av Henrik som var ensam upp för andra problemet.

Anonym sa...

vilka byggde problemen?

Bruno sa...

Det var Johan Andersson.