måndag 24 september 2007

Dont't monkey with my monkeys monkey

Hela Brunoredaktionen och entourage hade begivit sig till Åland för att fira klätterkändisbröllop. Det var med andra ord stora delar av av den nordiska klättereliten som var på plats. Festligheterna var det dominerande inslaget men det han sändas friskt båda dagarna. Vi kan inte dra oss till minnes något hårt problem som inte fick en repetition. Möjligtvis var det en 8b till höger om Dudu som slapp undan men det var mest för att ingen kunde hitta den. Lyckligtvis förevigades det mesta också av klättraren tillika filmaren Dieter. Bättre tillfälle att filma skulle man kunna leta efter - hela ön vibrerade av sann klätterglädje och det mesta hårda gick ner oftast under spektakulära former. Trondheimsklättrarna körde på som på syra. Vi gissar på att Dieter var mer än nöjd. Filmen, som ännu bara är på projektstadiet under det bisarra arbetsnamnet "Hey Monkey! Don't monkey with my monkeys monkey", kommer att följa ett gäng norska guttar och jäntor på olika områden i Skandinavien. Förutom Åland avslöjade han att det i Sverige kommer att bli en kort vända till Kjuge samt lite DWS i norra Bohuslän och Norge under november och december. Vi tyckte att det lät kallt men Dieter hade någon idé om att det skulle bli riktigt häftigt att filma DWS under riktigt tuffa förhållanden och på så sätt skildra den lilla människans bräckliga och utsatta position. Och, det viktigaste av allt, så verkar han ha fått tag i några norska daredevils som har lovat göra det hela iförda rip-curls.
Bruno som tycker att det är vansinnigt kul när det produceras filmer i skandinavien önskar naturligtvis Dieter all lycka på vägen att ro hem detta galna projekt. Lyckas han blir det något i hästväg.

Rollen som helgens tomteluvor går till Simon Brismo och Stefan Wålf som i ljuv förening (naturligtvis med alkohol som kitt) lyckades spraya ner stackars Libby med en kolsyresläckare.

-Är kusten klar Simon?
-Ja, kusten är klar!

Klassiska ord. Tomtar! Tssss.....

Inga kommentarer: